İngilizce Seviye Tespit Sınavı düzenlendi

İngilizce Seviye Tespit Sınavı düzenlendi

2.08.2022 10:31:49

Silivri Belediyesi tarafından Kadir Has Üniversitesi işbirliğinde 10-17 yaş ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Ücretsiz İngilizce Kursu, Seviye Tespit Sınavı ile başladı.

sınav 4

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın eğitime destek projeleri kapsamında Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen 10-17 yaş ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "Ücretsiz İngilizce Kursu" geçtiğimiz gün düzenlenen Seviye Tespit Sınavı ile başladı.

sınav 1

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eren Ermiş, aileler ve öğrencileri ile bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu.

10-17 yaş arasındaki öğrencilerin yabancı dil öğrenmelerine katkı sağlayacak kurslar, 30 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

sınav 3

YILMAZ: ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Ücretsiz İngilizce kursu projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Biz, Silivri'de yaşayan annelerimize 8'inci sınıfı bitiren her öğrencimizin yabancı bir dil konuşabileceğini, bir müzik aleti çalabileceğini ve lisanslı sporcu olabileceğini vadetmiştik. Bu sözlerimizi yerine getirebilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin dört bir yanını spor alanlarıyla donatıyoruz. Geçtiğimiz Ocak ayında Nişantaşı Üniversitesi ile hizmete aldığımız Güzel Sanatlar Akademisi sayesinde çocuklarımıza ücretsiz enstrüman dersleri veriyoruz. Şimdi de Kadir Has Üniversitesi ile iş birliği yaparak ücretsiz İngilizce kurslarına başlıyoruz. Kurslarımızda eğitim gören tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Annelerimizin ve çocuklarımızın içi rahat olsun; Silivri Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olacağız.” dedi.

Renginar SALİ

YORUM YAP