İlk oyunları minikler tarafından büyük ilgi gördü

İlk oyunları minikler tarafından büyük ilgi gördü

4.05.2017 11:44:50

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “Güzellikler Ormanı” adlı ilk tiyatro oyunu dün ilk kez Şerife Baldöktü Anaokulu öğrencileri için sahnelenerek ilgiyle izlendi ve büyük ilgi gördü. 

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 11.sınıf öğrencileri, aylardır çalıştıkları çocuk oyununu dün ilk kez sahneledi. Oyunlarını okullarında ağırladıkları Şerife Baldöktü Anaokulu öğrencilerine başarıyla sunarak büyük heyecan ve mutluluk duydular. Miniklere de heyecan dolu keyifli ve coşkulu anlar yaşattılar.
Senaryosunu Çocuk Gelişimi öğretmenleri Esra Kocapazar'ın yazdığı, öğretmenleri Banu Dal Gaval'ın ortak çalıştırdığı Baldöktü öğrencileri, “Güzellikler Ormanı” adlı oyunu minikler, büyük bir ilgi ve beğeniyle izledi. Yer yer cevaplarıyla liseli ablalarını şaşırtarak gülümsettiler.

OYUNUN ÖZETİ
Ormanda Güzellik Yarışması yapılmasına karar verilir. Herkes “En güzel benim” der, macera dolu hazırlıklar yapılır, sürpriz olaylar yaşanır. En sonunda en büyük güzelliği sevgi, dostluk, yardımlaşma ve paylaşmanın olduğunu anlarlar. Oyunun sonunda animasyon gösterileri başladı. Paylaçolar dans etti. Pinpon Topu Taşıma, Halka Kapmaca, Şapka Gezdirme, Balon Patlatmaca yarışmaları gerçekleştirildi. Baldöktü Anaokulu öğrencileri, doyasıya eğlendi.
Renginar SALİ

YORUM YAP