İl MEM E Twinning Silivri Semineri

İl MEM E Twinning Silivri Semineri

19.12.2015 14:09:08

Selimpaşa Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak ve İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak ilçemiz öğretmenlerine E Twinning ve Avrupa Kalite Ödüllü projeleri A Multi Cultural School Magazine üzerine bir konferans ve bilgilendirme semineri verdi. Geçen hafta Turgut Reis İlkokulu salonunda düzenlenen seminere okul yöneticileri, çoğunlukta İngilizce ve diğer branş öğretmenlerinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin de katıldı. Samimi bir havada geçen etkinlikte derginin basılı hali ve proje broşürü katılımcılara hediye edildi.
E Twinning projeleri hakkında bilgi edinen öğretmenler, Antalya Çalıştayı ve Ödül törenine davetli olan İlker Bayrak ve Gülden Bayrak'ı tebrik ettiler.
Antalya E Twinning Çalıştayı öncesinde ilçedeki meslektaşlarıyla buluşmaktan memnun olduğunu belirten Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak, “Bu uluslararası konferans öncesi bizim için ve projemiz için yaygınlaştırmak açısından faydalı oldu” dedi.
İngilizce Öğretmeni Gülden Bayrak projeyi hazırlarken proje adımları hakkında ayrıntılı teknik bilgiler verdi. Seminer çalışması E Twinning ilçe Koordinatörü Yücel Akçay'ın ve Arge birim görevlisi Nilgün Can'ın teşekkür konuşmalarıyla sona erdi. Konferans ve seminerden sonra Turgut Reis'ten ayrılmayan İlker Bayrak ve Gülden Bayrak öğretmenlerin sorularını yanıtladı. Karşılaşılan güçlüklere çözüm önerileri üretti. Seminerde gazetemiz de unutulmadı.  Projenin basın haberleri öğretmenlerle bir sunum şeklide paylaşıldı. Basının eğitim projelerinin yaygınlaştırılmasındaki önemini vurgulayan proje ekibi, gazetemizde çıkan  proje haberlerini meslektaşlarıyla paylaştı. Hürhaber Gazetemizde çıkan E Twinning röportajı da beğeniyle izlendi.   

Renginar SALİ

YORUM YAP