“iBB sorumluluk alanının dışına taştı”

“iBB sorumluluk alanının dışına taştı”

20.10.2016 10:03:56

Vatandaşın Çanta'da, Liderkent konutlarının bulunduğu alanın yol düzenlemesi taleplerini İBB sorumluluk alanı dışında kalmasına karşın karşıladı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile İBB ekiplerinin Çanta'da gerçekleştirdiği çalışmaya ilişkin bilgi notunda şu ifadelere yer verildi: “İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yatırımları sorumluluk alanlarının dışına taştı. Çanta'da ikamet eden Niyazi Erdem Silivri Belediyesi sorumluluğu içinde yer alan Liderkent konutlarının bulunduğu alanın yol düzenlemesi için Silivri Belediyesine başvurdu. 2 defa dilekçe birkaç defa da yüz yüze talebini ileten Niyazi Erdem, taleplerinin hiçbirinde muhatap bulamadı.
Bunun üzerine AK Parti Silivri İlçe Başkanlığından yardım isteyen Niyazi Erdem'in talepleri doğrultusunda ilgili birimler harekete geçirilerek sorunun çözümü sadece bir kaç gün içerisinde gerçekleştirildi.


Çocuklarını okula gönderirken ayaklarına poşet bağladığını ifade eden Niyazi Erdem, yol düzenlemesinin ardından duymuş olduğu memnuniyeti iletti. AK Parti Silivri ailesi olarak bizler de sorunun çözümü için emek harcayan tüm teşkilat mensuplarımız ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekiplerine sonsuz teşekkürler ediyoruz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP