İBB’de Lavanta çıkarması

İBB’de Lavanta çıkarması

19.07.2018 10:21:12

İBB ve Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu, ilçe belediyemizin gözde projesi TÜRAM'da bu yıl 3.sü gerçekleştirilen Lavanta Hasadında toplanan demetleri İBB'ye taşıdı

“Lavanta, Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'ın ilçemizin tarıma elverişli tarım topraklarının emlak mafyasının eline geçerek betonlaşmanın önlenmesi ve geleneksel tarım anlayışına alternatif olması açısından yaşama geçirdiği ve CHP'nin de Tarım Politikası olarak benimsediği çalışmalar kapsamında üretilen endemik bitkiler arasında önemli bir yer tutmaktadır” diyen Silivri ve İBB CHP Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu, geçtiğimiz günlerde Silivri Belediyesi Tarım Üretim ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen 3. Lavanta Hasat Şenliğinin etkilerini İBB'ye taşıdı.
TÜRAM Sorumlusu Gözde Göçmen ve ekibi tarafından hazırlanan onlarca lavanta demeti CHP Silivri Belediye ve İBB Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ulaştırıldı.
Lavanta demetleri önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever'le sonra da AK Parti Grup Başvekili Ebubekir Taşyürek'le buluştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Temizel Yalınkılıç, Ayşe Ayla Taygaroğlu, Ümit Yurdakul, Dila Damla Öner ve diğer meclis üyeleri ve elbette İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları da lavanta demetlerine kavuştular.
Haber Merkezi

YORUM YAP