Hayırsever Ahmet Ziylan’dan okuluna yeni yemekhane

Hayırsever Ahmet Ziylan’dan okuluna yeni yemekhane

17.07.2018 09:58:08

Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu'na hayırsever iş insanı Ahmet Ziylan tarafından yeni yemekhane kazandırıldı. Açılış, İlçe Kaymakamı Ali Partal'ın katılımıyla yapıldı.

Okulumuzda iyileştirme ve yenileme çalışmalarıyla beraber eksikliklerin giderilmesine devam ediliyor. Öğrencilerin taleplerine en iyi şekilde cevap verebilmek için yeni bir yemekhane yapıldı. Hayırsever iş insanı, aynı zamanda okula adını veren Ahmet M.Ziylan tarafından yaptırılan yemekhane bölümü Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Kesici, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, hayırsever Ahmet M.Ziylan, hayırsever Hasan Manav, Okul Aile Birliği ve diğer katılımcılarla birlikte açıldı.

POLAT, ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Türkay Polat, yemekhane ve içindeki tüm araç gereçlerin masasından sandalyesine, bulaşık makinesinden, kaşık çatalına kadar hayırsever tarafından karşılandığını, bu vesile ile okula adını veren aynı zamanda hayırsever ve bagışçımızı yeniden okulumuzda görmenin mutluluk verici ve önemli olduğunu söyleyerek katkılarından dolayı hayırsever Ahmet M.Ziylan'a, Silivri Belediyesine, İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP