Hayırlı olsun Silivri

Hayırlı olsun Silivri

1.04.2019 10:48:21

Silivri'de seçmen de adaylar da iradelerini ortaya koymak için Pazar günü sandık başındaydı.

Silivri, 31 Mart Yerel Seçimlerinde iradesini sandığa huzur ve sükunet içinde yansıttı.

KAYNARCA: MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN
Silivri TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1351 nolu sandıkta oyunu kullanan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, “Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” temennisini iletti.

ARKAZ: GAYRET BİZDEN ZAFER SENDEN ALLAH'IM
MHP İstanbul l3. Bölge Milletvekili Hayati Arkaz da Silivri'de oyunu kullanarak, “Vatandaşlık görevimi yerine getirdim ve oyumu kullandım. Sen bizleri mahcup etme Allah'ım. Gayret bizden zafer senden Allah'ım. Beka için milli karar cumhur için istikrar” paylaşımında bulundu.

IŞIKLAR: HEMŞERİLERİMİZİN GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİNE İNANIYORUM
TOKİ'de 1355 nolu sandıkta eşi Esma Işıklar ile oyunu kullanan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Seçimler bir tercih günüdür, hemşerilerimizin büyük bir katılım ile ışığa doğru, aydınlığa doğru, umuda doğru yolculuğunu kesmeyeceğini, ona büyük bir heyecanla sarılacağına ve güçlü bir mesaj vereceğine inanıyorum. Türkiye'mize, İstanbullumuza ve Silivri'mize seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YILMAZ: HAYIRLARA VESİLE OLSUN
TOKİ'de 1359 nolu sandıkta oyunu eşi Ezgi Yılmaz ile birlikte kullanan Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Bu gün gerçekleşen mahalli idareler seçimleri Silivri'miz, İstanbul'umuz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun” dileklerini iletti.

DEĞİRMENCİ: HAYIRLI OLSUN
DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Silivri Final Okulları'nda 1194 nolu sandıkta oy kullandı. Değirmenci, "Silivri'miz için hayırlı olsun" dedi.

BOZOĞLU: DAHA GÜZEL BİR SİLİVRİ İÇİN OYUMUZU KULLANDIK
Selimpaşa Ahmet Zilan Ortaokulunda eşi ile birlikte oy kullanan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Daha güzel bir Silivri için, ailemle birlikte oyumuzu kullandık. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirsin” temennilerini iletti.

GÖÇENGİL: SİLİVRİ'DE HUZURUN DEVAMINI, İSTANBUL'A BAHARI GETİRSİN OYLARIMIZ
Pazar günü sabah saatlerinde oyunu kullanan CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Silivri'mizde huzurumuzun devamı, İstanbul'da baharı getirmek için oyumu kullandım. Tüm ilçemize ve hemşerilerimize huzurlu bir seçim dönemi geçirdiğimiz için öncelikle teşekkür ederim. Bu seçimin başta ülkemiz olmak üzere ilçemize ve İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. Kullandığımız oyların ilçemizde huzurumuzun devamını sürdürmesini, İstanbul'a ise baharı getirmesini temenni ediyorum.”

ERSARAÇ: SONUÇLAR, HAYIRLARA VESİLE OLSUN
İYİ Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, oyunu şu temennilerle kullandığını paylaştı: “Hayırlısıyla oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının Silivri'mize ve tüm vatanımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
Haber Merkezi

YORUM YAP