Haydi, Silivri son düzlükte 3 puan olsun

Haydi, Silivri son düzlükte 3 puan olsun

16.04.2016 12:35:10

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta zor günleri atlatıp ligde kalmak adına elinden gelen çabayı gösteren Silivrispor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Arsinspor maçının hazırlıklarında dün yaptığı ter idmanı ile tamamladı. Deplasmanda küme düşmemeye oynayan rakibi Arsinspor'dan puan veya puanlar alıp ligi Trabzon'da tamamlamak istiyor. Pazar günü saat 15.00'da Trabzon'da Arsinspor ile seyircisiz oynanacak olan maç için Silivrispor kadrosundaki tüm oyuncularla birlikte yola çıkıyor. Silivrispor, zorlu Arsin maçından puan ya da puanlar çıkararak grubunda üst sıralara tırmanıp rahat bir nefes almak istiyor.

ARSİN KAYBEDERSE DÜŞER
Trabzon temsilcisi Arsinspor, Silivrispor ile oynayacağı müsabakayı kaybettiği takdirde küme düşmeyi garantileyen takımlar arasına ismini yazdıracak. Bunun için her iki takım için bir dönüm maçı niteliğindeki maç için olağan üstü güvenlik önlemleri alınacağı gelen bilgiler arasında.

ÜÇ PUAN SİLİVRİ'NİN OLSUN
Çalışmalarını hafta başından beri Teknik direktör Sertan Güriz gözetiminde sürdüren Silivrispor'da ligin ikinci yarısında toplanan puanlarla hayata bağlanan Silivrispor bu zorlu maçı geçip ligi tamamlama niyetinde. Sıkıntılı günlerin ardından huzura kavuşmak isteyen Silivrisporlu oyuncular Arsinspor'u mağlup edeceklerini söylediler. Futbolcular ayrıca kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını da söylediler. Rakiplerinin durumuyla ilgilenmediklerini söyleyen futbolcular, kendilerine gerekli olan üç puanı alıp 90 dakika sonunda sahayı mutlu bir şekilde terk etmekten başka bir düşünce taşımadıklarını söylediler. Silivrispor'un ligde kalacağını, bundan hiç kimsenin şüphe duymaması gerektiğini söylediler.

CEZALILAR CAN SIKIYOR
Pazar günü deplasmanda oynayacağı hayati maç için kolları sıvayan Silivrispor'da son oynanan Birlik Nakliyat Düzyurt maçında sarı kart gören kaleci Çağrı Can Tanrıbilir, orta saha oyuncusu Özer Ercili, orta saha oyuncusu Sercan Karagöz ve sağ bek oyuncusu Murat Akçay önemli Arsinspor maçında kart cezalarından dolayı oynayamayacak olması teknik heyeti düşündürüyor. Grubunda oynadığı son iki maçta puan kayıpları yaşayan Silivrispor'da banko oynayan isimlerin kart cezalısı durumunda olması alternatif isimlerin görev alması bekleniyor.

ARSİN MAÇINA ÖZEL PRİM BEKLENİYOR
Grupta küme savaşının kızıştığı son haftalara girilmesi vesilesi ile hayati bir önem taşıyan Arsinspor maçı öncesinde mutlak puan için sahaya çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da dört önemli oyuncudan yoksun olarak Trabzon'a gidilecek. Erzurum maçında kırmızı kart gören takım kaptanı Yunus Yaşar'ın Arsinspor maçında oynayacak olması sevindirici olurken orta sahada iki önemli isim olan Sercan ve Özer'in bulunmayışı teknik heyeti düşünmeye sevk etti. Arsin deplasmanından alınacak olan bir puanın belki de ligde kalınması için hayati bir puana denk gelmesi vesilesi ile Silivrispor yönetiminin bu maç için özel bir prim açıklaması bekleniyor.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Bahara coşku dolu bir merhaba
Sonraki » Anlayabiliyorsan

YORUM YAP