Güzel ve mutlu bir başlangıç için...

Güzel ve mutlu bir başlangıç için...

4.09.2018 10:16:03

Selimpaşa İlkokulu'nda öğrenci ve öğretmenlerine güzel ve mutlu bir başlangıç yaşatmak adına bakım, onarım, boya çalışmaları yaz boyunca sürdü.

Selimpaşa İlkokulu'nun fiziki yapısı, Okul Müdürü Bahar Yavaş'ın girişimleriyle, İstanbul Büyükşehir, Silivri Belediyesi ve gönüllü velilerin katkılarıyla her geçen gün daha da iyileştiriliyor ve yenileniyor.
Öğrenci, öğretmen, idarecilerin yeni 2018-2019 öğretim yılına güzel bir başlangıç yapabilmeleri adına yaz boyunca çalışmalar sürdü. Bakım, onarım ve boya işleri okul içinde olduğu gibi bahçede de aralıksız devam etti.

SELİMPAŞA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ, TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürlüğü, “Yaz boyunca; okulumuzda yeni döneme ait bakım onarım, tadilat, boya gibi güzel değişiklikler yapıldı.
Sevgili yavrularımızın ve de kıymetli öğretmenlerimizin, yeni eğitim öğretim yılına güzel başlangıçlara merhaba demesi, mutluluk sebebimiz…
Desteklerini bizden esirgemeyen; Silivri Belediyesine ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine, okulumuzun boyasını yapan Özgür ustamıza, tüm okul kapılarımızı onaran kıymetli velimiz Mustafa Beye, kıymetli velimiz Barış Nalbura, okulumuzun su tesisatlarının bakımını yapan kıymetli velimiz Nufer ustaya, Kalebodur ustamız Cemal Ustaya, İnternet kablo onarımı ve de elektrik onarımını gerçekleştiren Ali ustaya ve okulumuzun kıymetli emektar çalışanları Yeter Hanım ve Betül Hanıma teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayamadığımız diğer güzellikler de;10 Eylül'de yavrularımıza sürpriz olsun istedik.” paylaşımında bulundu.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP