Güriz; “Kaliteli bir mücadele olmadı”

Güriz; “Kaliteli bir  mücadele olmadı”

6.09.2018 10:19:15

Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor Teknik Direktörü Sertan Güriz, Altındağ Belediye ile 0-0 biten maç sonu yaptığı değerlendirmede kalitelerini yansıtamadıklarını söyledi.

Sahada iyi mücadele etmediklerini ifade eden Güriz “Sezonun ilk haftasında, taraftarlarımızın önünde kazanmamız gereken bir maçtı. İlk maçı kazanıp sezona 3 puanla hem de moralle başlamak istiyorduk. Ancak hem 3 puan anlamında hem de oyunsal anlamda istediğimizi sahaya yansıtamadık. Karşımızda bize her türlü etkinliği yapmaya müsait bir takım vardı. Ama biz buna karşın sahada varlık gösteremedik. Bitiricilik ve yaratıcılık anlamında da eksik kaldık. Öyle olunca da maçın hakkı 0-0'dı. İyi oynamadık, iyi koşmadık, iyi mücadele etmedik. Ama her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçtı” diye konuştu.

Hafta sonunda oynayacakları Kızılcabölük deplasmanı ile ilgili olarak da bir değerlendirmede bulunan Güriz “Bu ligin tecrübeli takımlarından biriyle deplasmanda oynayacağız. Hemen her sene Play Off'a oynayan bir takım ama biz de iyi bir takımız. İlk maçımızda iyi oynamasak da kaliteli bir takımız. Her geçen gün daha iyi şeyler yapıp kalitemizi ortaya koyacağız. Bu hafta Kızılcabölük maçıyla da buna başlayacağız” dedi.

MEHMET KAHVECİ HAZIRLANIYOR
Öte yandan bu hafta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan oyunculardan Mehmet Kahveci'nin hafta sonundaki Kızılcabölük deplasmanına yetiştirileceği belirtildi. Güriz'in tecrübeli oyuncuyla yakından ilgilendiği, sakatlık durumunu da yakından takip ettiği ifade edildi. Güriz'in Mehmet Kahveci'yi durumuna göre değerlendirmek istediği, bu konuda da sağlık ekibiyle sürekli fikir alışverişi içinde olduğu belirtildi.
Engin AKIN

YORUM YAP