Güriz; “Bizim itici gücümüz taraftarımız”

Güriz; “Bizim itici gücümüz taraftarımız”

2.10.2019 10:08:08

Hafta sonu oynadığı Manisaspor maçı ile ligdeki ilk galibiyetini alan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz, Çatalca deplasmanı öncesinde önemli açıklamalara imza attı.

Hafta sonu Çatalca deplasmanına çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz; “Hak eden kazansın ama umarım kazanan Silivrispor olur” dedi. Ligdeki ilk galibiyetini Manisaspor karşısında 2-0'lık bir skorla alan Silivrispor'da tüm dikkatler Çatalcaspor maçına çevrildi. Zorlu ir doksan dakikanın kendilerini beklediğini ifade eden Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “Sezonun 5 haftasını geride bıraktık ve ilk galibiyetimizle tanıştık. Manisa maçını kazanmaktan başka düşüncemiz yoktu bu mantıkla sahada mücadele ettik. Atak futbol oynamaya çalıştık, risk aldık iki gol attık daha fazlasını da atabilirdik ama gol bölgesinde son vuruşlardaki sıkıntımız bu maçta da devam etti. Manisa takımı çok koşan, bozan genç bir takım zaman zaman istediklerimizi yapmakta bize sıkıntı yaşattılar ama pozisyon vermeden ve gol yemeden galip gelmek bize moral oldu. 

“ÇATALCA MAÇI ÖNEMLİ BİR DEPLASMAN”

Şimdi önümüzde Çatalcaspor maçı var. Çatalcaspor sezona iyi başladı, ilk mağlubiyetini bu hafta aldı. İyi oyunculardan kurulu ve iyi organize olan bir takım. Bizde kaliteli bir takımız her hafta üzerine koyup iyi işler yapmaya başladık. Kalitemizi ve mücadele gücümüzü Çatalcaspor maçında gösterip kazanmak istiyoruz. Oyuncularıma çok güveniyorum. Bölgemizin iki takımı mücadele edecek Çatalcaspor'da çok sevdiğimiz dostlarımız var. Tabii ki dostluğumuza zarar verecek olaylar yaşanmaması en büyük dileğimiz. Hak eden kazansın ama umarım kazanan Silivrispor olur. Her zamanki gibi en büyük itici gücümüz Kasaba Grubuna ve taraftarımıza bu maçta da ihtiyacımız var tribündeki yerlerini alıp bizi desteklemelerini istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP