Güriz; “Biz ilk maçımız için hazırız”

Güriz; “Biz ilk maçımız için hazırız”

9.08.2018 13:46:52

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Çatalcaspor 10 gün süren Bolu kampının ardından ilçeye dönüş yapıldı ve teknik patron Sertan Güriz yapılan kampın son derece olumlu ve verimli geçtiğini belirterek ligde iyi Çatalcaspor'un olacağını bildirdi.

Yeni sezon öncesinde 10 gün Bolu kampına giden Çatalcaspor'da teknik patron kamp dönüşünde ilk açıklamalarını yaptı. Yapılan kampın ardından bir açıklamada bulunan Çatalcaspor teknik patronu Sertan Güriz açıklamasında; “Bolu Termal Otel'de 10 gece 11 gün kampımız sürdü. Bu süreç içinde 3 tane hazırlık maçı yaptık. Yaptığımız hazırlık maçlarındaki rakiplerimiz hep üst liglerdeydi ama bizde performansımızın yüzde 80'ini sahaya yansıtabildik. İyi bir takım olma yolundayız. Kampımız beklentimizin üzerinde oldukça verimli geçti, hem bizim açımızdan hem de oyuncularımız açısından beklediğimiz seviyedeydi.

İKİ HAZIRLIK MAÇI VAR

Şimdi iki gün izin verdik, ayın 14'ü Salı günü Anadolu Bağcılarspor ile hazırlık maçımız var, aynı hafta ayın 18'i cumartesi günü de Gaziosmanpaşaspor ile hazırlık maçımızı oynayacağız. Bu oynayacağımız son hazırlık maçlarımızla da eksiklerimizi tamamlayıp lige hazır olacağız. Zaten bu maçların ardından da lig haftasına gireceğiz ve konsantrasyonumuzu lig maçımıza vereceğiz.

ÖNEMLİ SAKATLIĞIMIZ YOK

Sakat olarak önemli olmayan sakatlarımız var. Sadece aramıza geç katılan arkadaşlarımızın idman eksikliklerinden dolayı yaşadıkları adale sıkıntıları var. Onların dışında bir sıkıntımız yok. Bir tek Fuat kardeşimiz ameliyat oldu ve maç saatine kadar da yetişecektir diye düşünüyorum.

HERKESE İYİ NİYETİMİZ VAR

Taraftarlarımız iyi bir Çatalca'yı onlara seyrettirmek isteriz. İlk Altındağ maçı ile birlikte bizleri desteklesinler bizde onları memnun olmaya çalışacağız. Genel olarak 3. Ligde 54 tane futbol takımı var. Hepsine başarılar diliyoruz, futbolcular açısından başarılı bir dönem geçmesini diliyorum. Özellikle bizim futbolcularımızdan sakatlığı olmayan güzel bir sezonun geçeceği bir sezon olsun istiyoruz. Herkese iyi niyetlerimiz var ama iyi niyetlerimizi sunduğumuz takımlar bizim rakibimiz olacak en iyi niyette kendi takımımıza tabii ki. Çatalcaspor camiası için iyi bir futbol sezonu olur umarım. Başarılarla dolu keyifli bir futbol oynayacağımız ve ligimizi hedefleyeceğimiz yerlere geleceğimiz bir futbol sezonu olur. Bizde bunun mutluluğunu yaşarız. Herkese kolay gelsin siz bizleri takip eden değerli spor medya camiasına da başarılar dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Karine
Sonraki » SİLİVRİ TARİHİNDE BİR İLK

YORUM YAP