Gözler İl Başkanlığında

Gözler İl Başkanlığında

27.02.2016 15:11:08

8 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları kongresinde yönetime seçilen Nuray Albayrak kısa bir süre sonra Silivri Kadın Kolları Başkanlığından istifa ederek ayrıldı. Takip eden süreçte başlayan AK Parti Silivri Kadın Kolları arayışları bir ayı geçkin süredir netliğe kavuşturulamadı. Elif Koryürek ve Ülkenur Büke isimleri üzerinde durulsa da neticeye henüz varılamadı. Koryürek'in ilçe başkan yardımcılığı görevini bırakmak istememesi ve yeniden Kadın Kolları Başkanlığı tecrübesine sıcak bakmadığı konuşulurken, Büke'ye de bir dönem parti içi muhalefet tutumuyla adeta tarih yazan ekibe yakınlığı dolayısıyla Kutlu ve yönetimi tarafından güven duyulmakta güçlük çektiği tahmin ediliyor.
Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre iki isim ile İl Başkanlığı nezdinde Silivri Kadın Kolları Başkanlığı hususunda görüşmeler devam ediyor. Hafta içinde üzerinde netlik kazanılan ismin açıklanması bekleniyor.


ATAMALAR HEP SANCILI
Parti emektarı kadınlar “İnşallah Nuray Albayrak gibi olmaz” diyerek atama ile ilgili merakın yanı sıra bir parça endişeyle bekleyişlerini tanımlarken, AK Parti'de görevlendirmeler hususundaki sancılı bekleyişlere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

H.MERKEZİ

YORUM YAP