Silivri yeni bir hizmet binasına daha kavuştu

Silivri yeni bir hizmet binasına daha kavuştu

27.02.2016 15:10:30

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte, yeni hizmet binasına taşınan Mezarlıklar Müdürü Yavuz Çaylak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha sonra tesisi gezerek bilgiler alan ilçe başkanı, müdürlük personellerine de görevlerinde başarılar diledi.

KUTLU: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETLERİ, İBB'NİN ÖNCELİKLERİNDENDİR
Ziyareti değerlendiren Kutlu, “İBB Mezarlıklar Müdürlüğümüzün günümüz şartlarına uygun ve yeni teknolojilerle yapılan idari binası geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Müdürlüğümüz, yapmış olduğu hizmetlerle sadece insanımızın yaşayan bedenine değil, cansız bedenlerine de gereken saygıyı fazlasıyla gösteren bir kurum olmayı başardı.
Acılı vatandaşlarımızı layık oldukları gibi ağırlamak, cenazelerine kendi cenazesiymiş gibi sahip çıkmak Büyükşehir Belediyemizin önde gelen prensipleridir. Bu yeni hizmet binasında inanıyoruz ki bundan sonraki çalışmalarda kurumumuzun eli güçlenecek. Yeni görev yerlerinde bizleri ağırlayan Yavuz Çaylak müdürümüze ve personeline ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP