Gökçe; “Yolumuza devam edeceğiz”

Gökçe; “Yolumuza devam edeceğiz”

1.09.2020 09:23:49

Çatalca Spor Kulüp Başkanı Hasan GÖKÇE: Yeni Sezonda da İstikrarımızı bozmadan yola devam edeceğiz. TFF 3. Lig 1. Grupta ligi 8. sırada tamamlayan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yeni sezonunda nokta transferler yaparak çıtayı daha da yukarı taşımak istediklerini söyledi.

                  

Yeni sezonda da istikrarımızı bozmadan yola devam edeceğiz. Yönetimimiz de ayrılmak isteyen ve yeni sezonda aramızda olamayacak olan Özbay Ata, Serdar Balcı ve Ergün Demir'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu kulübe kim ne hizmet etmişse sonsuz teşekkür ederim. Yönetim kurulumuzdan ayrılanların yerine Osman Bağdat, Kerem Beceren ve Dursun Ali İP kardeşlerim geldi. Onlarında destekleri ile bu sezon daha güçlü olacağımıza inanıyorum. Yeni Sezon öncesi Çatalca spor yönetimi olarak yeni görev dağılımı yapacağız.

 Bu sezonda da Sportif Direktörümüz, Teknik direktörümüz, teknik ekibimiz ve futbolcularımızın büyük çoğunluğuyla yine birlikte olacağız. Yeni sezonda zor bir süreç bizi bekliyor. Çatalcaspor'umuzun hedefleri yüksek. Nokta transferlerle daha güçlü bir ekip kurmak için Transfer Komitemiz, Teknik Direktörümüz Cahit Erçevik ve Sportif Direktörümüz Hasan Türkyılmaz var gücüyle çalışmakta, burada emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hocamıza ve ekibine ve futbolcu kardeşlerime sonuna kadar güveniyoruz. Çatalca spor siyaset üstü bir kurumdur ve İlçemizin göz bebeğidir. Benim tek isteğim,  Sen ben değil biz olmalıyız, profesyonel lige çıktığımız sezon da olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yönetimimiz ellerini taşın altına koydu. Yapabileceğimiz her şeyi yapacağız. Onursal Başkanımız Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner'in geçen sezonlarda olduğu üzere maddi ve manevi desteğiyle,(kamplar, malzemeler vs.)her zaman daha güçlüyüz ve yönetim kurulu adına en büyük teşekkürü Belediye Başkanımıza ediyoruz. Çatalcaspor çok güçlü bunun farkına varalım. Kapımız Çatalcaspor için herkese açık, Çatalca sporumuza sahip çıkmalıyız. Çatalcaspor sevdalılarından destek bekliyoruz. . Haydi, Çatalca, gün birlik beraberlik günü. Tüm kurumlarıyla, görüşü ne olursa olsun herkes ile birlikte Çatalca spor etrafında kenetlenelim.   İnşallah bu sene Çatalcaspor'umuzu 2. Ligde görmek istiyoruz.

 

YORUM YAP