GELECEĞİMİZ GENÇLER İÇİN DESTEK OLMALIYIZ

GELECEĞİMİZ GENÇLER İÇİN DESTEK OLMALIYIZ

2.10.2018 09:45:03

Küçükçekmece Amatör ve Profesyonel Savunma Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, düzenlediği kahvaltılı toplantıyla, spor, iş, siyaset ve dernek ve STK'larla bir araya geldi.

Küçükçekmece Keyf'i Sefa Cafe'de yapılan kahvaltıya, Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Göksun Öz, AK Parti Küçükçekmece Spor Komisyonu Erkan İnce ve yönetim kurulu, Kulüp Başkanları yöneticiler antrenörler ve Hakemler katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Küçükçekmece Amatör ve Profesyonel Savunma Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Şafak Biçer, tüm katılımcılara davetlerine katıldıkları için teşekkür ederek, “İki yıl önce kurduğumuz Küçükçekmece Amatör ve Profesyonel Savunma Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'mizin, Küçükçekmece'mize ve sporumuza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah derneğimizle birlikte Küçükçekmece sporu ve kulüplerimiz için çok güzel şeyler yapacağız “Biz gençlere hizmet etmek için buradayız. Gençlerimiz ve geleceğimiz için herkesin fedakarlık yapması gerekir. Siz kulüplerin ne kadar zorluklar içinde mücadele ettiğinizi iyi biliyorum.

Herkesin spora maddi ve manevi yardımda bulunmamız gerekiyor. Spor insanların en önemli birleştirici güçlerinden biridir. Çocuklarımızı spora yönlendirip, sokaklardan spora çekmeliyiz. Spor kulüplerimiz bu çok önemli işi yapıyor. Bu yüzden hepimiz ilçemizde bulunan kulüplerimize geleceğimiz için destek olmalıyız Küçükçekmece'mize hayırlı olmasını diliyorum”

Şafak Biçer “Spor kulüplerinde yöneticilik yapan herkes toplum lideridir. Spor kulüpleri olmasa, çocuklarımız kötü alışkanlıklara yönelir. Sporun ötesinde çocuklarımızı yarına hazırlamanın çabası içinde olmalıyız. Belediye Başkanımız çalışma arkadaşlarıyla birlikte amatör spor kulüplerimize ellerinden geldiğince destek vermeye devam ediyor Sayın Belediye başkanımız ve ekibine de buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Başkan Şafak Biçer, yaptığı konuşmada kulüp yöneticilerinin heykellerinin dikilmesi gerektiğini belirterek, “Çoğu yönetici vardır ki, kendi çocuklarından önce sporcularını düşünür. Evinde çocuklarına hazırlamadığı kahvaltıyı sporcularına hazırlar, kendi çocuğuna almadığı spor ayakkabıyı sporcusuna alır” şeklinde konuştu.

Daha sonra spor kulüp başkanları ve yetkiler kahvaltı sonrasında söz alan spor kulüplerinin yöneticileri görüşlerini dile getirdiler.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki SEFAKÖY KARTALSPOR ZOR DA OLSA KAZANDI:2-1
Sonraki »

YORUM YAP