Gazi’den sınıf annelerine teşekkür

Gazi’den sınıf annelerine teşekkür

24.06.2016 13:20:25

Gazi İlkokulu yıl boyunca okula katkı sunan sınıf annelerine teşekkür plaketi sundu.

Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, zamanını ve enerjisini sadece kendi çocukları için değil, tüm öğrencilerin yararına okul işlerine harcayan, sınıf annelerini Gazi İlkokulu yönetimi de unutmadı. Okul Müdürlüğü, öğrencileri mezun olan sınıf anneleri Güller Küpelioğlu ve Gülcan Çimen'i okula davet ederek kendilerine teşekkür plaketi sundu.


KAHRAMAN: TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Okul Müdürü Ahmet Kahraman, okul yönetimi, öğretmen ve veliler arasında köprü kurarak özverili çalışmalarıyla sundukları destek için sınıf annelerine teşekkür etti. Kahraman, “Emeklerinize sağlık, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, değerli zamanınızı bizim işlerimizi kolaylaştırmak için harcadınız. Gerçekten de bizlere çok yardımcı oldunuz. İyi ki varsınız. Çocuklarınız mezun oluyor, ama biz ayrılmıyoruz. Bir aile olduk. Kapımız sizin için her zaman açık. Yolunuz açık olsun. Ortaokulda da başarılı bir eğitim dönemi diliyoruz. Çocuklarınız ve sizler için her şeyin hayırlısı olsun. Okulumuz yönetimi, öğretmenleri, öğrenci ve velileri adına sizlere çok teşekkür ediyoruz.”
Sınıf anneleri Güller Küpelioğlu ve Gülcan Çimen, bu güzel jestleri için Okul Müdürü Ahmet Kahraman'a teşekkür etti. Onur ve gurur duyduklarını paylaştılar.

Renginar SALİ

YORUM YAP