Ezber bozan lezzet elçisi; Lokumm Et Evi

Ezber bozan lezzet elçisi; Lokumm Et Evi

22.04.2017 14:03:23

Silivri'nin lezzet haritasında kendine has bir yer edinen Lokumm Et Evi; işinin ehli şeflerin elinden çıkma nefis tatları, benzersiz servisi ve en önemlisi hijyen kurallarına odaklı hizmet anlayışıyla sektörde rüştünü ispatlayan ve güven imajını yaşatan ender mekanlardan biri...

İşadamı Atilla Yıldız tarafından kurulan Lokumm Et Evi'nin kapısından içeri adım attığınız anda kendine özgü bir kimliği olduğunu anlıyorsunuz. 2013 yılından bu yana ilçemizde faaliyet gösteren Lokumm Et Evi, kurumsal çizgisi ve nitelikli hizmetleriyle gıda sektöründe marka değerini her geçen gün artırarak geleceğe güvenilir adımlarla ilerlemekte.
Lokumm Et Evi'nin başka şubesi yok; konuklarını ayrıcalıklı hissettiren butik konsepti ile alternatifi düşünülmeyen, kırmızı et tutkunlarının lezzet avında son halka olabilen, aile sıcaklığında bir yer olup, yeme-içme sektöründeki standartları en üst seviyeye taşıma hedefiyle hizmet sunuyor.

YILDIZ: MÜŞTERİLERİMİZE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ
4. yılında müşterilerine teşekkür eden İşletme Sahibi Atilla Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Müşterilerimizin memnuniyetini her şeyin üstünde tutarak çalışıyor ve onları ailemizin birer ferdi olarak görüyoruz. Bizi tercih eden tüm kıymetli müşterilerimize teşekkürü borç biliriz. Güveninize layık olmak, en büyük motivasyon kaynağımız.”

KIRMIZI ETİN HAKKINI VERİYOR
Silivri'nin gastronomi sahnesine bambaşka bir soluk getiren Lokumm Et Evi, yumuşacık ve ağızda dağılan etleri, lezzet, kalite ve hijyen üçgeninde, ahşap ağırlıklı şık dekorasyona sahip, huzurlu ve nezih bir salonda Silivrililerle tanıştırıyor. Dünya mutfağı vizyonundan beslenen yaratıcı şefleri ızgarada harikalar yaratıyor. Satır et, köfte, kebap, incik, şiş, külbastı, beyti, pirzola, sucuk, bonfile, antrikot, biftek ve daha pek çok kırmızı et alternatifinde oldukça iddialılar.

İSTER ÇİĞ İSTER PİŞMİŞ OLARAK TERCİH EDEBİLİRSİNİZ
Et ve et ürünlerini yakından inceleyip, fiyatlarını görerek, istediğiniz kadar seçip burada kendi damak zevkinize göre pişirtebilirsiniz. İsterseniz de kilo usulü ile satın alarak, bu müthiş lezzetlerin tadını evinizde, işyerinizde çıkarmaya devam edebilirsiniz.

DAMAK TADINIZI ZENGİNLEŞTİRECEK YENİ DENEYİMLER…
Et severler için pek çok seçenek yaratan Lokumm, kırmızı et kültürüne getirdiği keyifli ve damak şımartan yeni yorumlarıyla kendisine her geçen gün yeni müdavimler yaratıyor. Kırmızı eti işleyip pişirmek bir sanattır, Lokumm Et Evi bu sanatı çok ama çok iyi biliyor. Fiyat, kalite ve lezzet performansı açısından beklentileri aşan bir anlayışla konuklarının gereksinimlerine yönelik hizmet veren Lokumm Et Evi, tereddüt dahi etmeden önerebileceğimiz kare as listesinin başında geliyor.
Lokumm Et Evi, haftanın her günü, sabahları 08.30 civarında kapısını kahvaltı niyetine çorba içmeye gelenlere açıyor; geleneksel tatlardan hoşlananlar mercimek, şehriyeli tavuk ve etli köy çorbasına bayılıyor. Salata, piyaz ve garnitür çeşitleri ziyafet yolculuğunuzda ana yemeğinizin lezzetini katlayan aperatifler… Her yerde bulunmayan manda yoğurduysa tam bir efsane, tadına doyamayacaksınız, kaşık kaşık yemek isteyeceğinizi garanti ediyoruz. Yemeğin üzerine hafif bir tatlı yemek isteyenler için de fırın sütlaç, Hayrabolu ve trileçe tatlısını öneriyoruz. Şundan eminiz ki Lokumm Et Evi'nde herkesin damak tadına özel bir seçenek var!

GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYENDE FARKLI BİR YAKLAŞIM
Mekânda etler teşhir vitrininde sıra sıra sergileniyor. Lokumm Et Evi'nde mutfak ve kasap reyonu görünür bir yerde, işletme kendinden bu kadar emin çünkü mekanın her bir köşesinde hijyen koşullarını en üst düzeyde sağlama gayretini gösteriyor. Hijyen Lokumm'un asla taviz vermediği ilk altın kural.

LEZZET KEŞFİNE DAVETLİSİNİZ
Silivri'nin kalbinin tam ortasında konumlanan Lokumm Et Evi, günün farklı saatlerine özel zengin yemek ve içecek çeşitleri ile aile, dost, iş buluşmalarının adeta keyifli buluşma noktası… Açık adresi ile Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Başkomutan Caddesi, No: 2 adresinde konumlanan Lokumm, merkezi lokasyonuyla kolayca ulaşılabilen bir yerde. Yeme-içme endüstrisi içinde farklı bir kulvar yaratan Lokumm'u şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın…

Tanıtım Yazısı:

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP