Eski ilçe başkanı, yeni vekille istişare

Eski ilçe başkanı, yeni vekille istişare

8.11.2016 14:42:53

Döneminde yerel seçim kazanılan tek ilçe başkanı olan ve günümüz AK Parti 2. Dönem Milletvekili Tülay Kaynarca Silivri Teşkilatı ile istişarede bulundu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri "2023 buluşmaları" kapsamında geçmiş dönemde görev alan İlçe Başkanları ve yönetimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Silivri İlçe Başkanlığı görevinde bulunan İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda, önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunularak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Kaynarca'nın ilçe başkanlığı yaptığı süreç için ayrılan toplantıya dönemin partili belediye başkanı Hüseyin Turan ile sonraki ilçe başkanları Ender Gezici ve Halit Girgin'in de katıldığı dikkat çekti.

BAŞKAN ADAYLIĞI

İkinci dönem AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilliği görevini yürüten Tülay Kaynarca'nın ismi 2014'te olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimler için de, hatta bu defa öncesinden daha yüksek ihtimalle AK Partinin muhtemel Silivri Belediye Başkan Adayı olarak dillendiriliyor. Kaynarca'nın kişisel tercihi olmasa bile verilen görevi geri çevirmek gibi bir seçeneği olmadığını da sürecin dipnotları arasına geçirelim.

KAYNARCA-TURAN DAYANIŞMASI

Silivri programlarının çoğunda yanından Hüseyin Turan'ı eksik etmemesi de gayet net anlaşılacak o kadar da derin olmayan anlamlar taşıyor. ‘Ben milletvekili kalayım Hüseyin Turan'ı belediye başkan adayı yapın' ya da ‘İlla beni yapacaksanız Turan ile birlikte çalışırız'…

AK PARTİ SEÇİM “MENÜSÜNDE” DEĞİŞİKLİK VAR MI?

Kaynarca siyasi riskleri pek sevmez. Sorulursa söyler de diretmez. Siyaset adabı da biraz bunu gerektirir belki de. Risk almadan kazanmak sadece ekonomiler için oluşan bir kıstas değil, siyasette de geçerli. Uzun lafın kısası AK Parti'de ne seçimi olursa olsun “menü” aynı! Yemeklerde ancak “baharat” ve “sos” çeşitlilik gösteriyor. Nerede farklı ki?

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Caminin temeli atıldı
Sonraki » YANILIRIM İNŞALLAH

YORUM YAP