Caminin temeli atıldı

Caminin temeli atıldı

8.11.2016 13:56:17

Yeni Mahalle Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği 5. faaliyet senesinde Yeni Mahalle Salkım Sokak'ta yaptırdığı caminin temelini dualar eşliğinde protokolün katılımıyla attı.

Yeni Mahalle Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından hayırseverlerin desteği ile yapılacak olan caminin temel atma programına Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, İlçe Müftümüz İdris Çatmakaş, geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Başkanı Mehmet Süer evsahipliğinde katıldılar.

Temel atma töreninde konuşan Kaymakam ve Belediye Başkanı caminin hayırlı uğurlu olmasına ilişkin temennilerini dile getirdi, emeği geçen herkes ve hayırseverlere teşekkürlerini aktardılar. Temel atma töreninde camilerin Allah'ın yeryüzündeki evleri olduğu hatırlatılırken yapıma katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Turan İnşaat, Pırlanta Kuyumculuk'un sahibi Bekir Bayram'a teşekkür edildi.

CAMİ İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Dernek Başkanı Mehmet Süer, konuşmasında desteklerinden dolayı Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile hayırseverlere teşekkür ederken, caminin en kısa sürede tamamlanması için yardım çağrısında bulundu.

Yeni Mahalle, Salkım Sokakta yapılan caminin ilk harcını protokol üyeleri birlikte attı. Yeni Mahalle Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Yeni Mahalle Salkım Sokak'taki Yunus Emre İmamhatip Ortaokulu karşısında bulunan caminin yapımı için 2011 yılında faaliyete başlayan Yeni Mahalle Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, 2013 yılından bu yana yardım kabul ediyor. 30 üyesi olan dernek tarafından yaptırılacak olan caminin 1. katı 1130 metrekare alana sahip olacak.

 

YORUM YAP