Esen İbak Okulu’nda anma ve bağış

Esen İbak Okulu’nda anma ve bağış

26.08.2016 12:15:08

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu'na adı verilen proje sahibi Esen İbak ölüm yıldönümünde anılırken, Gülhane Lions Kulübü de tekerlekli sandalye bağışında bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu öğrencisinin iki gözünü ameliyat ettirerek görme yetisine kavuşmasını sağlayan Gülhane Lions Kulübü üyeleri, desteklerini her geçen gün aralıksız sürdürüyor. Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Neslihan Keçeci, Gülhane Lions Başkanı Seniye Şahin, Bekin Asena ve Perihan Kalender ve üyeleri Nedime Aktaş ile birlikte dün ilçemiz okuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Konukları Okul Müdürü Nazım Öztürk, Müdür Yardımcısı Hakan Akçaçakır, okulun hayırseverlerinden geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar ve bağışçılardan Mevlüde Hürsever karşıladı.
Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfı önderliğinde birçok kulübün destekleriyle yaptırılan ve katkıların günümüzde de devam ettiği okula adı verilen proje sahibi Esen İbak'ın da ölüm yıldönümü vesilesi ve tekerlekli sandalye bağışı amacıyla gerçekleştirilen ziyaret oldukça verimli geçti.
Yapılan sohbette konuklar, okul hakkındaki son güncel bilgileri edindi. Öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları heyecan ve mutlulukla karşıladılar. Özel öğrencilerin katılabilecekleri etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

TEKERLEKLİ SANDALYE
BAĞIŞINDA BULUNULDU
Gülhane Lions Kulübü Başkanı Seniye Şahin ve üyelerden Nedime Aktaş bağışladıkları tekerlekli sandalyeleri okul yöneticilerine teslim etti. Okul Müdürü Nazım Öztürk, öğrenci, öğretmen ve velileri adına yardımlarından dolayı kulüp üyelerine teşekkür etti. Ortopedik rahatsızlıkları olan öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılında bu sandalyeler sayesinde hayatlarının kolaylaşabileceği için memnuniyetlerini dile getirdi.


ESEN İBAK SAYGIYLA ANILDI
Yıllar önce büyük bir heyecanla okul projesini kulübüyle paylaşan Esen İbak, ne yazık ki tamamlandığını göremedi. İbak'ın projesini kulübü, yakın arkadaşı İnci Aydar ve yardımseverler tamamlayarak hayata geçirdi. İbak, dün ölüm yıldönümü dolayısıyla okulunda kulüp üyeleri ve okul temsilcileri tarafından saygı ve minnetle anıldı.

ALEV ANNE HAVUZUNA HAYRAN KALDILAR
Öztürk, Akçaçakır ve İnci Aydar, konuklara okulu gezdirerek öğrenciler tarafından yapılan özel çalışmaları paylaştılar. Ergün Öner-Mehmet Öner ve birçok Lions Kulübü'nün desteğiyle yapılan ek bina da gezildi. Yeni açılan Alev Anne havuzuna hayran kalan konuklar, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

FEDERASYON BAŞKANINDAN DESTEK SÖZÜ
Daha sonra bahçede bulunan serayı gezen konuklara, burada yetiştirilen sebzeler ikram edildi. İnci Aydar kendilerine Kurfallı Mahallesi'nde bulunan eski okul alanına yapılması planlanan sera ve burada istihdam edilecek özel bireylerle ilgili projeden söz ettiler. Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Neslihan Keçeci, projenin yazılı olarak kendilerine sunulmasını önererek her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

KEÇECİ VE ŞAHİN TEŞEKKÜR ETTİ
Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Neslihan Keçeci ve Gülhane Lions Kulübü Başkanı Seniye Şahin, özverili çalışmalarından dolayı okul yöneticilerine, okula ve öğrencilerine yardımlarını esirgemeyen İnci Aydar'a tüm lionlar adına teşekkür etti. Yeni projeleri görüşmek için bir araya gelmek üzere sözler verildi.

Renginar SALİ

YORUM YAP