“Beraber oynayalım, beraber öğrenelim”

“Beraber oynayalım, beraber öğrenelim”

26.08.2016 12:15:48

Yaz Okulu'nu tamamlamak üzere olan Arya Kreş ve Gündüz Evi, yeni 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde yeni öğrencilerini beklemekte.

Arya Kreş ve Gündüz Evi, ilçemiz birçok okul öncesi kurumu gibi Yaz Okulu'nun son günlerini tamamlamaya çalışmakta. Yaz tatilinde de okulunda kalarak Yaz Okulu imkanlarını değerlendiren minik öğrenciler, yaşayarak öğrenmeye devam etti. Bir dizi etkinlikleri öğretmenleri rehberliğinde arkadaşlarıyla beraber gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşadı. Bazen güneşin tadını, bahçenin keyfini yaşadılar, bazen sınıfta sanat etkinlikleriyle en özel eserlerini yarattılar. Hep beraber oyunlar oynandı. Atlara da binmenin heyecanını yaşayan Arya öğrencileri, doğa ve hayvan sevgisini öğrendi, kaslarını güçlendirdi, sağlıklı ve eğlenceli olan bu sporu yaparak hem güzel bir deneyim yaşadılar hem de özgüvenlerini geliştirdiler.
Arya minikleri, Yaz Okulu etkinlikleri sayesinde keyifli bir yaz dönemi yaşadı. Yeni 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde Arya ailesiyle birlikte olmak isteyenler kurumu ziyaret ederek kayıt yaptırabilir.

Renginar SALİ

YORUM YAP