Erdem: Bir kez de bizi deneyin

Erdem: Bir kez de bizi deneyin

30.10.2015 11:52:43

Salı akşamı Çayırdere’de AK Parti davul zurna eşliğinde temsili tapu dağıttı, ardından MHP milletvekilleri adayı Arzu Erdem ile vatandaşlardan 1 Kasım’da destek için sahnedeydi.
MHP Milletvekili Erdem, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve MHP ilçe teşkilatına mensupları ile partililer AK Parti’nin davullu zurnalı yolcu edilişine tepki gösterdi.

TÜRKYILMAZ: BAKANLARI NE DİYOR BUNLAR NE YAPIYOR?
Memlekette her gün şehit haberleri gelirken Ak Parti’nin davullu ve zurnalı program yapmasını sert bir dille eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz şunları söyledi: "Her gün şehit haberleri gelirken böyle davullu ve zurnalı kutlama yapmak hiç doğru değil. AKP her zaman yaptığı gibi seçim öncesi vaat verip gidiyor. Yarın bu söylediklerini unutacaklar. Biz muhtarlarımızla Tarım Bakanına gittiğimizde bakan bize  "Şu Hazine yerlerini size kiralayalım, siz de kurtulun, biz de kurtulalım” dedi. Bunların bakanı böyle konuşurken, bunlarda gelmiş tapu sözü veriyorlar.”

ERDEM OY SÖZÜ ALDI
MHP Milletvekili Arzu Erdem konuşmasında davullu zurnalı tapu dağıtımı yapan AK Partililere tepki gösterirken, "Memleket yangın yerine dönmüş, her gün şehit haberleri alıyoruz. Bunlarda davullu ve zurnalı kutlama yapıyor. Size seçime bir kaç gün gelip, tapu sözü verip gidiyorlar. Bunlara inanmayın. Hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu kez bize oy verin. Mührü üç hilale basın. Terörün bitmesini, ekonominin düzelmesini istiyorsanız bize bir şans verin. Yapamazsak bizden hesabını sorun.”
Hükümetin kurulamamasını eleştiren köylü bir vatandaşın yanına giden Erdem hem hükümetin neden kurulamadığını anlattı hem de oy sözü istedi. Daha önce CHP’ye oy verdiğini, bu kez oy kullanmayı düşünmediğini söyleyen Çayırdereli seçmen kendisinin ve eşinin bu kez MHP’ye oy vereceğine dair söz verdi.                                

Haber MERKEZİ

YORUM YAP