En iyi Öğretmen şiiri ve kompozisyonları ödüllendirildi

En iyi Öğretmen şiiri ve kompozisyonları ödüllendirildi

27.11.2018 11:32:01

Silivrili öğrencilerin en iyi Öğretmen konulu şiir ve kompozisyon eserleri belirlendi. Eser sahipleri ödüllendirildi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemiz okul öğrencileri arasında 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Alpay Yavuz'un sorumluluğunda İlçe Eser İnceleme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda en iyi eserler belirlendi.
Sonuçlara göre Şiir Yarışmasında Hasan Özvarnalı İlkokulu öğrencisi Zeynep Naz Güvenç'in eseri 1., Beyciler Mukaddes Sönmez İlkokulu öğrencisi Masal İnbaşı'nın eseri 2., Gazi İlkokulu öğrencisi Ömer Yakar'ın eseri 3. seçildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü konulu Kompozisyon Yarışması'nda ise Çağrıbey Ortaokulu öğrencisi Barış Baki Uslu'un eseri 1., İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu öğrencisi Eylül Teker'in eseri 2. ve Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esin Aytaç'ın eseri 3. oldu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Şiir Yarışması birincisi Hasan Özvarnalı İlkokulu öğrencisi Zeynep Naz Güvenç ve Kompozisyon Yarışması Birincisi Çağrıbey Ortaokulu öğrencisi Barış Baki Uslu, 24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Kutlama Töreninde ödüllendirildi. Ödüllerini Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay takdim etti. Diğer öğrencilerin ödülleri ise okul yetkilileri tarafından kendilerine takdim edildi.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP