Emrah Rafet Mat 1877 Alemdağspor’dan ayrıldı

Emrah Rafet Mat 1877 Alemdağspor’dan ayrıldı

13.01.2022 13:04:57

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3.Grup ekiplerinden 1877 Alemdağspor forması giyen Emrah Rafet Mat takımından ayrıldığını açıkladı.

Sağ bek ve sağ kanat oynamasına rağmen attığı kritik gollerle oynadığı takımlara katkılar yapan başarılı oyuncu Emrah Rafet Mat “Devre arası itibari ile kaptanlığını yaptığım 1877 Alemdağspor ile ayrılma kararı aldım. İkinci yarıda oynanacak maçlarda 1877 Alemdağspor'a üstün başarılar dilerim. 17 Ocak'ta açılacak ikinci transfer döneminde gelen teklifleri düşünerek en iyi kararı vereceğim” dedi.

5 kez BAL'a çıkma sevinci yaşadı

Etkili bindirmeleri, süratli futbolu ve isabetli ortaları ile formasını giydiği takımların hücum gücünü arttıran Rafet Emrah Mat, 2 kere Modafen olmak üzere, Paşabahçespor, Çıksalınspor ve Atlasspor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşadı.

Emrah Rafet Mat kimdir?

Kariyerinde 51 BAL maçı bulunan tecrübeli oyuncu futbola 2005 yılında İstanbul DMO takımında başladı. Daha sonra sırası ile Öz Karacaahmet, Çamlıcaspor, Modafen, Paşabahçespor, Çıksalınspor, İstanbul Güngörenspor, Yeşilköyspor ve Atlasspor takımlarının formasını giydi.

Murat Nazik

YORUM YAP