Efsaneler geleneği bozmadan devam 6-4

Efsaneler geleneği bozmadan devam 6-4

5.04.2018 09:15:34

Her hafta düzenli bir şekilde karşılıklı müsabakalarına devam eden Silivri'nin hatırı sayılı iş adamları ve spor adamlarının mücadele ettiği halı saha maçlarında Efsaneler takımı geleneğini bozmadı ve bu hafta da galip gelerek sahayı neşeli terk etti. 

Silivri Şahin Spor Tesislerinde düzenlenen halı saha müsabakasına Milliyetçi Hareket Partisi Siilvri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige taşıyan efsane Başkanı Ümit Kalko, 2. Lig Şampiyon kadrosunda bulunan Silivrispor Kulübü eski Futbol Şube Sorumlularından Mutlu Memiş ve Aşkın Koç, Doğu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Umuç, Taş Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige çıkaran Yönetimin Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras, Silivrispor Efsanevi Takım Kaptanlarından Özgür Kurt, Silivrispor'un şampiyonluğunda büyük payı olan teknik patron Sertan Güriz, Silivri Birlik camiasından Erhan Yıldız, Özel sektörden Barış Kamaşmaz, Ünver Kuruyemiş İşletmecilerinden Mevlüt Ünver, Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu, Karaca Kebap Döner Salonlarının sahibi Serdar Karaca,  katılım sağladı. 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan müsabakanın ilk yarısında Ümit Kalko'nun takımı açık ara öndeyken müsabakanın ikinci yarısında ise Erkan Umuç'un takımı tüm dengeleri birden değiştirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı müsabaka Efsaneler takımının 6-4 galibiyetiyle noktalandı.

ÖZGÜR KURT SAKATLANDI

Oldukça çekişmeli ve sert geçen müsabakada Silivrispor takım kaptanlarından Özgür Kurt dizine aldığı darbe neticesinde sakatlanarak maçın ikinci yarısında oyunu terk etmek zorunda kaldı. Sakatlığının ardından tüm takım arkadaşları kendisine geçmiş olsun dileklerini sundu.

GÖNÜLLÜLER TAKIM KAPTANI AYTAÇ TUNA YOKTU

Zorlu geçen mücadele için katılım sağlayacağını daha önce beyan eden Gönüllüler takım kaptanı Aytaç Tuna'nın maçın başlamasına sayalı dakikalar kala mazeret bildirmesi tepkilere neden oldu. Takımın ikinci kaptanı Erkan Umuç bu durum hakkında yaptığı kısa açıklamasında; “Aytaç kaptanın maça gelmemesi yerinde bir karardı. Kendisi işinin çıktığını belirtse de biz konunun gerçeğini bilmekteyiz” dedi.

BAKLAVALAR HÜRHABER'DEN

Her hafta bir kurumun baklavaları getirdiği maçta bu hafta özel ev yapımı baklavanın adresi Hürhaber oldu. Efsaneler-Gönüllüler müsabakası için özel olarak ev yapımı baklava sipariş eden Hürhaber Gazetesi sahibi Sevginar Sali spor ve sporcunun dostu olduğunu tekrar gösterdi.

MEVLÜT ÜNVER KALESİNE GOLE KAPATTI

Sergen Yalçın ile birlikte Beşiktaş takımının altyapısında forma giyen Mevlüt Ünver, Efsaneler takımında adeta harikalar yarattı. Yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vuran tecrübeli kaleci gecenin yıldızlarındandı.

MELİH YILDIZ SAKATTI

Geçtiğimiz hafta oynadığı maçta iyi bir performans sergileyen Melih Yıldız bu hafta tribünde maçı takip etti. Arka adalesinde 2.derece yırtık tespit edilen Melih Yıldız'ın iki hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

YORUM YAP