“Dualarınız, hayırlarınız ve oruçlarınız kabul olsun”

“Dualarınız, hayırlarınız ve oruçlarınız kabul olsun”

16.04.2022 12:26:38

Eski Festival Alanı'nda kurulan Ramazan Çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Silivri Belediye Meclis Üyesi Sultan Aşkın, Başkan Yılmaz'ı selamlarını ileterek, vatandaşlara “Dualarınızı, hayırlarınızı ve oruçlarınızı rabbim kabul ve makbul eylesin.” temennilerini iletti.

Mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle Silivri Belediyesi tarafından mahallelerde ve Eski Festival Alanı'nda iftar çadırları kurulmaya ve hep birlikte aynı sofrada oruçlar açılmaya devam ediyor.

14 Nisan 2022 tarihinde Eski Festival Alanı'nda oruçlarını açmak üzere bir araya gelen vatandaşlara Silivri Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Sultan Aşkın eşlik etti.

AŞKIN: DUALARINIZI, HAYIRLARINIZI VE ORUÇLARINIZI RABBİM KABUL VE MAKBUL EYLESİN

Aşkın, vatandaşları selamlayarak girdiği alanda daha sonra kendilerine şu sözlerle seslendi: “Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın selamlarını sizlere iletiyor, bu geceki iftar soframıza hoş geldiniz diyorum. 11 Ayın sultanı Ramazan'ı Şerif ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde mahallelerimizde ve burada kurmuş olduğumuz iftar sofralarında vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olarak adlandırılan bu ay içinde etmiş olduğumuz duaları, yapmış olduğumuz hayırları ve tutmuş olduğumuz oruçları Rabbim kabul ve makbul eylesin. Hepimize hayırlı iftarlar diliyorum. Afiyet olsun.”

Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP