Dia-SA para cezasıyla uyarıldı

Dia-SA para cezasıyla uyarıldı

31.07.2013 10:42:34


10 Temmuz 2013 tarihli oturumunda Silivri Belediye Encümeni Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri A.Ş.'nin para cezası ile uyarılmasını kararlaştırdı.
Encümenin uyarı kararı şöyle: "Belediyemiz Zabıta Memurlarınca İlçemiz, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Yoğurthane Sokak, No:1 adresinde market olarak faaliyet gösteren ve işletmeciliğini
Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri A.Ş.nin yaptığı işyerinde 10/07/2013 tarihinde yapılan kontrolde; Söz konusu işyerinin mal indirme bindirme saatlerine uymadığı tespit edilmiş olup, 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun 32.maddesi gereğince 182,00 TL para cezası takdiri ile uyarılmasına tekrar yapılacak denetimde tespiti halinde işyeri hakkında yasal işlem yapılması yoluna gidilmesine encümenimizce oybirliği ile karar verildi.”

YORUM YAP