Devriyelerden kaçamadı

Devriyelerden kaçamadı

13.04.2018 09:48:53

Gelen ihbarı değerlendiren Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri hayvan hırsızlığı suçundan aranan kişiyi, üzerinde uyuşturucu madde ile yakaladı.

7 Nisan 2018 tarihinde saat 18:40 sıralarında ‘Cumhuriyet Mahallesi, Tandoğan Caddesi üzerinde motorsiklet ile hayvan hırsızlığı yapan şahıslar' anonsu üzerine ekipler olay yerine intikal etti.
Bahse konu motorsiklet incelenip, çalıntı olduğunun belirlenmesiyle çevreden verilen eşgale uygun, sorulara çelişkili cevaplar verip telaş yapan şahıs geçici olarak muhafaza altına alınmıştır.
Şahsın kaba üst yoklamasında hırsızlık amacıyla kullanılabileceği düşünülen 1 adet tornavida ve 1 adet maket bıçağı bulunmuş, ayrıca şahıstan düşük miktarda uyuşturucu olduğu düşünülen madde ele geçirilmiştir.
Ayrıca İlçe Jandarma Personeli ile yapılan görüşmede O.E.'nin kendilerince de hayvan hırsızlığı suçundan arandığı anlaşılmıştır. Doktor raporu Silivri Devlet Hastanesinden alınmış ve gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için zanlı Silivri Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

YORUM YAP