Değirmenköy Kapalı Pazar Yeri çok daha fonksiyonel

Değirmenköy Kapalı Pazar Yeri çok daha fonksiyonel

6.10.2021 14:29:35

Değirmenköy semt pazarının yer değişikliğinin görüşüldüğü esnada meclisi bilgilendiren Başkan Volkan Yılmaz, “Değirmenköy'e çok kısa bir sürede hem üreticilerimizin yetiştirdiği doğal ürünlerini satabileceği hem de vatandaşlarımızın asker uğurlamadan iftar yemeklerine, kına gecelerinden düğünlere kadar birçok sosyal kültürel etkinliklerini yapabileceği bir kapalı pazarı yeri kazandırdık” dedi.

Silivri Belediyesi Ekim Meclis toplantısının 3. gündem maddesinde “İlçemiz Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Namık Kemal Caddesi, Şair Aktif Sokak, Gazi Recep Aslantürk Sokak üzerine kurulmakta olan Değirmenköy Semt Pazarının, İsmetpaşa Mahallesi Yörük Caddesi 26 Ada 1 Parsel üzerindeki alana taşınmasının görüşülmesi” yer aldı.

“ DEĞİRMENKÖY'E BİRÇOK SOSYAL KÜLTÜREL ETKİNLİĞİN YAPABİLECEĞİ BİR KAPALI PAZARI YERİ KAZANDIRDIK”
Gündem maddesi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Volkan Yılmaz, “Değirmenköy'e çok kısa bir sürede hem üreticilerimizin yetiştirdiği doğal ürünlerini satabileceği hem de vatandaşlarımızın asker uğurlamadan iftar yemeklerine, kına gecelerinden düğünlere kadar birçok sosyal kültürel etkinliklerini yapabileceği bir kapalı pazarı yeri kazandırdık” dedi. Başkan Bey sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu alanın hemen yanında bulunan bölgeyi hanımefendilerin çocuklarıyla keyifli vakit geçirebileceği bir park haline getireceğiz. Şu an tuvaletlerin bulunduğu alanın yerine de tıpkı Ortaköy ve Kavaklı pazarlarımızda olduğu gibi düğünlerde ikramların yapılabileceği bir büfe, tuvaletlerin ve bir çay ocağının bulunduğu bir bölge inşa edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek Hukuk Komisyonuna havale edildi.

 

YORUM YAP