Davanın takibini sürdürüyorlar

Davanın takibini sürdürüyorlar

13.10.2017 10:24:41

15 Temmuz gecesi Şehitler Köprüsünde yaşananların yargı süreci AK Parti'nin yakın takibi ile gazi ve şehitlere desteği çerçevesinde sürüyor.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu; İl Başkanı Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Mehmet Uçum ve Ahmet Selim Köroğlu ile çok sayıda il yöneticisi ve teşkilat mensubunun katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasının 2. duruşmasını takip etmek üzere Silivri Cezaevi kampüsünde şehit aileleri ile birlikteydiler.
Bilindiği üzere 15 Temmuz gecesi yeni ismiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde onlarca şehit ve yüzlere yaralı verdik. AK Parti de bu önemli davaya hem Genel Merkez kanadıyla hem de İstanbul İl Başkanlığı olarak müdahil olarak şehit ve gazilerin emanetlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Davanın 3. duruşması da dün Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesinde gerçekleşti.
15 Temmuz Köprüsü davasının 2. gününde AK Parti Genel Merkez, İl Başkanlığı ve ilçe İlçe teşkilat mensuplarının yanı sıra duruşmanın takibini sürdürenler arasında AK Parti Silivri Kadın Kolları yönetimi Ülkenur Büke Başkanlığında yer alarak Şehit ve Gazi ailelerine destek verdiler. Duruşmanın ikinci gününde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç da Silivri Cezaevinin önündeydi.
Haber Merkezi

YORUM YAP