Çolakoğlu, Silivri’m her şeyin en güzeline layık

Çolakoğlu, Silivri’m her şeyin en güzeline layık

16.04.2024 10:09:59

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu zorlu Fatsa maçı sonrasında yaptığı açıklamasında; “Bunca imkansızlıklara rağmen takımımız Play-Off potasında ve 2. Ligin kapısındayız haliyle mutlu ve gururluyuz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor deplasmanda Fatsa Belediyespor'u 4-1 yenerek ligin bitimine haftalar kala Play-Off biletini kaptı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu yaptığı açıklamasında; “Sezon öncesinde hedefimiz için yarışmacı bir takım kurup gidebildiğimiz yere kadar gitmekti niyetimiz. Bunu başardık. Her ne kadar lige kötü bir başlangıç yapmış olsak bile sonrasında takım toparladı ve bundan sonra da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.

SONA AZ KALDI
Bunca imkansızlıklarla savaşımızı verdik. Ne bir tesisimiz, ne bir stadımız, ne de düzenli bir gelirimiz olmadan mücadele ettik. Bir sezon boyu 3-5 yöneticinin etrafında döndürdük bu işi. Kimden destek istesek geri çevrildik. Yanımızda olan yöneticilerimizle aldığımız bu yolda sona az kaldı.

İMKANSIZLIKLARLA BU KADAR
Silivrispor tarihinde ilkleri yaşıyoruz. Belki de bir sezon içinde en önemli iki oyuncusunu satan ve buna rağmen de üst sıralardan kopmayan karakterli bir takım olduk. Gol silahlarını satarak veya önemli oyuncularını batarak havlu atan kulüp olmadık. Hedefimize odaklandık ve başardık. Belki de lig öncesi gerekli destekleri alabilmiş olsaydık ligi zirvede bile bitirebilirdik. Kısmet böyleymiş.

HERKESE TEŞEKKÜR
Bu zorlu yarışta bizlerin yanında olan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Teknik heyetimiz, idari menajerimiz, kulüp çalışanlarımız ve oyuncularımız halimizden anlar oldular. Hiçbir oyuncumuza borcumuz yok. Sezon sonu da helalleşeceğiz kendileriyle. Kalmak isteyen kalır gitmek isteyeni de kalması için zorlamayız.
ENGİN AKIN

YORUM YAP