CHP İl Başkanı Tarım Koleji’ne hayran kaldı

CHP İl Başkanı Tarım Koleji’ne hayran kaldı

24.07.2017 09:41:32

Silivri'de bir dizi temaslarda bulunan CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, Gümüşyaka Mahallesi'nde 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan TÜRAM Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Tarım Koleji'ni de ziyaret etti.

Afet mağdurlarıyla görüşmek üzere Silivri'ye gelen CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, programına TÜRAM Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Tarım Koleji'ni de ekledi. Canpolat ve beraberindekileri, okul müdürü Mualla Varlıoğlu karşıladı. İncelemelerde bulunan Canpolat, Silivri Belediyesi'nin eğitime ve tarıma yaptığı yatırıma hayran kaldı.  Kent ve kent çevresinde inovatif tarımı geliştirip farklılıklar yaratma kararlılığını sürdüren Silivri Belediyesi'ne teşekkür etti.

SİLİVRİ BELEDİYESİ'NİN TARIMSAL KALKINMADA BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI TEBRİK ETTİ
İl Başkanı, “Tarımın uluslararası sermayeye teslim edildiği bir dönemde milli tarım politikasını uygulayacak bir okulu Silivri Belediye'mizin hayata geçirmiş olması bizim için bir övünç kaynağıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini yerine getirdikleri için Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a ve tüm yönetime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP