CHP’den Hayır’lı mücadele çağrısı

CHP’den Hayır’lı mücadele çağrısı

28.01.2017 09:53:08

Bölgemizde inşa edilmek istenen termik santralle ilgili Kadıköy Mahallesinde kahvehane, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan CHP Silivri İlçe Başkanlığı, referandum öncesinde kitlesini dinamize etmenin ve yeniden harekete geçirmenin arayışlarını da yoğunlaştırdı.

Bölgemizin termik santral için seçilmiş olmasına ilk günden beri karşı çıkan CHP Silivri İlçe Başkanlığı, sürdürülebilir bir kalkınmanın temeli olabilecek Trakya topraklarının korunması amacıyla yurttaşlardan destek aramaya devam ediyor. İlçe Başkanı Suna Göçengil, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kadıköy Mahallesinde kahvehane, esnaf ve ev toplantıları yaparak, hem tüm dünyada ölüm bacaları olarak adlandırılan kömürlü termik santral tehdidine karşı hem de referandum sürecinde nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Kadıköy sakinlerini termik santral projesine karşı kayıtsız kalmamaya çağıran partili kadınlar, aynı zamanda ülkesini ve çocuklarının geleceğini düşünen herkesi Cumhuriyet ve kazanımlarına sahip çıkarak Anayasa değişikliğine ‘hayır' demeye davet etti.

“KADIKÖY HALKIMIZ ŞİMDİDEN KARARINI VERMİŞ”
CHP Silivri İlçe Başkanlığı, Kadıköy Mahallesi ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan şu bilgilendirme notunu yayınladı: “Kadıköy mahalle ziyaretlerimize Mahalle Başkanımız Sadi Cambaz ile birlikte Mahalle Muhtarımız Mehmet Yeniçiftlik'i makamında ziyaret ederek başladık. Kadıköy Mahallemizde bölgemizde yapılması planlanan termik santralle alakalı kahve ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak hemşerilerimizi bilgilendirdik, aynı zamanda Referandum ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Kadıköy halkımız kararını şimdiden vermiş, “Termik santral ve Başkanlığa Hayır” diyorlar. Kadıköy Mahallemizde kadınlarımızla da bir araya geldik. Bölgemizde yapılması planlanan termik santralle alakalı ve aynı zamanda Referandum ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Bizi evinde misafir eden Sevcan Alkan kardeşimize ve mahalleli kadınlarımıza çok teşekkür ederiz. Kadıköylü kadınlarımız şimdiden kararlarını vermişler. Termik santral ve Başkanlığa Hayır diyorlar.”
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP