CHP’den bayram mesajı

CHP’den bayram mesajı

15.09.2016 03:50:08

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, yayınladığı yazılı açıklama ile halkın Kurban Bayramını kutladı ve “Türkiye Cumhuriyeti, düşünen, tüm insanlığı sahiplenen, yaşananları sorgulayan, birbirini kucaklayan, kindar olmayan, kul hakkı yemeyen, ayrım yapmayan, ötekileştirmeyen, kucaklayan, en yakınından en uzağındakilere dek birlikte barış içinde yaşamayı hedefleyen bir toplum olmalıdır” mesajını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

GÖÇENGİL: DEMOKRATİK, LAİK, HUKUK DEVLETİNİN YAŞAMA GEÇTİĞİ BİR TÜRKİYE HEPİMİZİN ORTAK DİLEĞİDİR
"Türkiye Cumhuriyeti, düşünen, tüm insanlığı sahiplenen, yaşananları sorgulayan, birbirini kucaklayan, kindar olmayan, kul hakkı yemeyen, ayrım yapmayan, ötekileştirmeyen, kucaklayan, en yakınından en uzağındakilere dek birlikte barış içinde yaşamayı hedefleyen bir toplum olmalıdır. Bununla beraber hukukun üstünlüğüne inanan vatandaşlarıyla, daha güzel bir gelecekte, demokratik, laik, hukuk devletinin yaşama geçtiği bir Türkiye hepimizin ortak dileğidir.
Bu inançla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için terör örgütüne karşı verdikleri mücadelede canları pahasına şehit düşen güvenlik görevlilerimizi rahmetle anıyorum. Acılarını bir ömür yüreklerinde taşıyacak şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum. Bedenlerini ulusumuz için siper eden gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Halkımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı günler geçirmenizi diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.”

PARTİDEBAYRAMLAŞMA, BAYRAMIN 2. GÜNÜ
CHP tarafından yapılan duyuruda İlçe Binasında bayramlaşmanın bayramın 2. günü 13 Eylül 2016 Salı tarihinde saat 12.00-14.00 arasında yapılacağı belirtildi.

YORUM YAP