CHP’den Ankara çıkarması

CHP’den Ankara çıkarması

11.03.2020 12:44:48

CHP İlçe Yönetimi Berker Esen Başkanlığında, Kadın ve Gençlik Kolları, İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyelerinin eşliğinde bir günlük Ankara ziyareti gerçekleştirdiler.

5 Ocak'taki ilçe kongresinin ardından Berker Esen'in ilçe başkanı, devamında Derya Erdim'in Kadın Kolları Başkanı ve Metehan Gürsu'nun Gençlik Kolları Başkanı seçilmesinden sonra CHP'liler Ankara'ya çıkarma yaptı. Salı günü TBMM'de Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun Grup Konuşmasını takip eden partililer, Anıtkabir ziyareti ile programlarını sürdürdüler.

GRUP TOPLANTISINI TAKİP ETTİLER

Salı günü Ankara programı düzenleyen CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, İBB ve Belediye Meclis Üyeleri TBMM'de CHP Grup toplantısına katılarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmayı takip ettiler.

ANITKABİR ZİYARETİ

CHP'liler daha sonra Cumhuriyetimizin ve partilerinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı, Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdiler.

ANI DEFTERİNİ İMZALADI: CUMHURİYETE SAHİP ÇIKTIĞIMIZ GİBİ CHP'YE DE SAHİP ÇIKACAĞIZ

İlçe Başkanı Berker Esen Anıtkabir Özel Defterini imzalarken şunları yazdı: “Ülkeyi emanet ettiğin gençler olarak iki eserim diye bahsettiğin Cumhuriyet'e sahip çıktığımız gibi Cumhuriyet Halk Partisi'ne de sahip çıkacağız.

Yolu Cumhuriyet, rehberi Atatürk olan biz Türk Gençliğinin birinci vazifesi asla unutmadan senin büyük ideallerle kurmuş olduğun cumhuriyete sahip çıkmaktır. Kurmuş olduğun partinin onurlu bir neferi olarak senin davana hizmet ediyor olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Ruhun şad olsun Atam! Türk Milleti ve Türk Gençliği senin her zaman yılmaz bekçindir.”

CHP'liler bir günlük Ankara ziyaretlerinin ardından gece Silivri'ye dönüş yaptı.

Sevginar Sali

YORUM YAP