Ceylan: Silivri’ye İYİ Parti bayrağımızı asacağız

Ceylan: Silivri’ye İYİ Parti bayrağımızı asacağız

7.12.2022 12:21:41

Gökhan Ceylan, dün İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanından teslim aldı.

Çarşamba günü sabah saatlerinde ekibi ile birlikte Silivri Adliyesi'ne gelen Gökhan Ceylan, İYİ Parti İlçe Başkanı mazbatasını aldı.

CEYLAN: SİLİVRİ KALESİ BURÇLARINA İYİ PARTİ BAYRAĞIMIZI ASACAĞIZ

Ceylan duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bugün İlçe Seçim Kurulu Başkanımızdan Mazbatamızı teslim aldık. Silivri'mizin 3.olagan kongresinde seçilmiş İlçe Başkanı olmanın verdiği haklı gurur ve sorumluluk bilinciyle; Allah'ın izniyle Silivri Kalesi Burçlarına İYİ Parti Bayrağımızı asacağız. Yoğun ilgi ve teveccüh gösteren Silivrili hemşehrilerimize ve oylarını kullanıp, bizlere bu görevi layık gören delegelerimize üyelerimize teşekkür ederim.

“BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE PARTİMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

4 Aralık'ta 3. olağan Kongremizde Delegelerimizin teveccühü ile  ilçe başkanlığına seçildik Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Bugünden itibaren birlik beraberlik içerisinde partimizi daha da ileriye taşıyacağız.

“TÜM PARTİLİLERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

Bu güne kadar emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışımlarımıza da tüm partililerimizin desteğini bekliyorum.

“KOLTUK DEĞİL AYAKKABI ESKİTECEĞİZ”

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in izinde durmadan, usanmadan, köy köy, mahalle mahalle çalışacağız koltuk değil ayakkabı eskiteceğiz.

İnşallah Silivri'de İYİ partiyi hep birlikte birinci parti yapacağız.”

YORUM YAP