Çevre Şehircilik İl Müdürü, Silivri’yi ziyaret etti

Çevre Şehircilik İl Müdürü, Silivri’yi ziyaret etti

13.02.2018 11:33:33

İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Av. Veli Böke, Müdür Yardımcısı Mustafa Sabri ve Şube Müdürü Ertan Yıldırım birlikte Danamandıra'ya gelerek kum ocakları, Seymen'de de, bir süre önce ÇED toplantısı sert tartışmalar sonucu yarım kalan, sanayi atıkları depolama tesisi yapım projesi ile alakalı incelemelerde bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde Danamandıralı kadınlar AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'yu makamında ziyaret ederek, köylerinde yaşanan çevre sorunlarını ilettiler.
Kutlu'nun yakından ilgilendiği sorunların muhataplarından biri olan İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Av. Veli Böke, Müdür Yardımcısı Mustafa Sabri ve Şube Müdürü Ertan Yıldırım birlikte Danamandıra'ya gelerek şikayet konularını yerinde inceleyerek bölgede bulunan kum ocaklarını ve Danamandıra göletini gezdiler.
Akabinde Seymen köyüne geçen Çevre ve Şehircilik ekibi ile AK Parti İlçe Başkanı burada da vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulundular.
Ziyaretler esnasında Danamandıra Muhtarı Cengiz Çelik ve Seymen Muhtarı Sıtkı Akıncı da hazır bulundular. Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilat mesupları ile Köy Ekibi ve Meclis Üyelerimiz de ziyaretlere eşlik ettiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP