Cemaat araçlarını apar topar kaldırdı

Cemaat araçlarını apar topar kaldırdı

27.06.2016 13:56:25

Cuma namazı için Merhum Mehmet Balcı'nın yaptırdığı Garden Arkasındaki camiye gelen cemaat yangın tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Dün Cuma saatlerinde Garden arkasındaki bölgede, Merhum Mehmet Balcı'nın yaptırdığı caminin önündeki boş arazide, nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Havanın sıcaklığı ve rüzgarın etkisiyle alevler kısa zaman içinde çevredeki evler ve camide Cuma namazına gelen cemaatin araçlarını tehdit etmeye başladı. Vatandaşlar itfaiyenin gelmesini beklerken yangının çevredeki evlere sıçramaması için müdahalede bulundu. Sürücüler araçlarını apar topar kaldırdı.
Tüm uyarılara rağmen yangın olayları ve tehlikesi gündemimizden düşmüyor. Bir kez daha hatırlatalım ufacık bir duman veya kıvılcım görüldüğünde çok acil olarak orman yangını için 177, yangın için 110 veya 727 87 36 / 727 87 37 nolu telefonlardan Silivri İtfaiyesini ya da en yakın resmi daireyi arayarak bilgi verilmesi çok büyük önem arz ediyor. Çünkü bu dönemde çıkacak yangınlar rüzgârın da etkisiyle hızla büyüyor.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP