Çalışmalar bitmek üzere...

Çalışmalar bitmek üzere...

27.06.2016 13:55:45

İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri Selimpaşa-Ortaköy arasındaki kaldırım ve tretuvar çalışmalarında sona geldi.

İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri Selimpaşa-Ortaköy arasında ki kaldırım ve tretuvar çalışmalarında sona geldi.
İstanbul Büyüksehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğünün Silivri sorumlusu olan 5. Bölge ekipleri çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
5. Bölge ekipleri daha önce yağmur suyu kanallarında dahil olmak üzere alt yapı çalışmalarını tamamladığı Selimpaşa-Ortaköy arasında ki kaldırım ve tretuvar çalışmalarının da sonuna geldi. Önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenen kaldırım ve tretuvar çalışmalarının hemen ardından yol asfaltlaması da yapılarak halkın hizmetine sunulacak.
Vatandaşlar yapılan çalışmadan dolayı başta İBB Başkanı Kadir Topbaş olmak üzere hizmetlerin takibini yaparak hayata geçirilmesine vesile olan AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve Yol Bakım Müdürlüğü 5. Bölge Ekiplerine emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUM YAP