Çatalzeytin, olay çıkaran futbolcularını ihraç etti

Çatalzeytin, olay çıkaran futbolcularını ihraç etti

5.07.2022 09:22:46

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta son maçta Haznedarspor'a 1-0 yenilerek şampiyonluğu kaybeden Çatalzeytin Zümrütspor, karşılaşma sonrası çıkan olaylarla ilgili olarak çok sayıda futbolcusuna ceza verdi.

İBB Bayrampaşa Stadı'ndaki karşılaşma sonrası Çatalzeytinli futbolcular rakip takım oyuncularına saldırmış, olayın görüntüleri sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Çatalzeytin Zümrütspor yönetimi bu olaylardan dolayı büyük rahatsızlık duyarken olağanüstü toplandı ve olaylara karışan futbolcularla yollarını ayırdı. Yönetimin ihraç kararı verdiği 7 kişi bir daha Kâğıthane ekibinin formasını giyemeyecek.

TFF 4 KİŞİYE, KULÜP 6 KİŞİYE CEZA VERDİ

TFF İl Disiplin Kurulu, hakem raporuna dayanarak olaylarla ilgili Çatalzeytin'den 4 futbolcuya ceza verirken, Kâğıthane ekibinin yönetimi hem kendilerine gelen görüntüler hem de o gün statta olan kulüp üyelerinin tanıklığıyla 6 isimle yolları ayırdı. Buna göre Samet, Burak, Yasin, Resul, Emre, Burak'la yolları ayırdı. Ayrıca Muhammet'in de ayrıldığı belirtildi.

ÖZCAN: YAŞANANLARI TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Kulüp Başkanı Uçar Özcan yaptığı açıklamada "Haznedarspor Kulübü ile oynanan maçta her ne kadar rakip takımın oyuncuları tahrikte bulunmuş da olsa ortaya çıkan görüntüler Çatalzeytin Zümrütspor'un temiz ve centilmenlik dolu tarihine yakışmamıştır. Bu ülke insanına sevgisi ve saygısı, bu ülkeye büyük hizmetleri ile bilinen Kastamonu'muzun güzel ilçesi Çatalzeytin'imizin isminin böylesi çirkin bir olayla anılmış olması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Tek gayesi Türk gençliğine hizmet etmek, onlara iyiyi güzeli öğretmek olan Çatalzeytin Zümrütspor Kulübü olarak Haznedarspor maçında yaşananları, futbolcularımızın yaptıklarını tasvip etmemiz asla ve asla mümkün değildir. Bu nedenle olaylara sebebiyet veren futbolcularımız disiplin ve yönetim kurullarımız tarafından oy birliği ile ihraç edilmiştir" dedi.

YORUM YAP