Çatalcaspor’dan Başkan Üner’e teşekkür

Çatalcaspor’dan Başkan Üner’e teşekkür

19.08.2019 20:43:47

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan GÖKÇE, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e Çatalcaspor'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, sezon başından beri yaptığı desteklerden dolayı Belediye Başkanı Mesut Üner'e teşekkür mesajı yayımladı. TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Çatalcaspor'da Başkan Hasan Gökçe desteklerini esirgemeyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e teşekkür etti. Yayımladığı bildiride Başkan Hasan Gökçe; “Belediye Başkanımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Çatalcaspor amatörlükten bugünlere geldi. Çok zor günler yaşadık, şampiyonluklar elde ettik. Bu dönemlerde Çatalcaspor'a destek ve yardım edenlere ayrıca teşekkür ederim.

  1. ligin en gözde takımıyız

Çatalcaspor'umuzu Spor Toto 3. Lig de en gözde takımları içerisinde arasında tutarak en iyi şekilde ilçemizi temsil etmek için mücadele etmekteyiz. Bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmayan göreve geldikten sonra Çatalca spor'a vakit zaman ayıran tesislerdeki eksik ve yarım kalan olan işlemleri başlatan Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner'e, Çatalcaspor'umuza verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Başkanımızı her daim Çatalcaspor'da görmek istiyoruz. Hem iç saha maçlarımızda hem deplasmanlarda aramızda görmek bizi mutlu edecektir. Şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP