Büyükşehir’in Gezici tırı ‘Masal Diyarı’ Silivri’deydi

Büyükşehir’in Gezici tırı ‘Masal Diyarı’ Silivri’deydi

26.11.2019 13:13:08

Silivri İstanbul Gönüllülerinin organizasyonunda, İBB'nin Gezici tırı “Masal Diyarı” hafta sonu ilçemizde çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Silivri İstanbul Gönüllerinin organizasyonunda, İBB'nin gezici tırı '' Masal Diyarı'' hafta sonu ilçemiz çocuklarını ağırladı. Yüz boyamaları yapıldı, balonlar, boyama kitapları ve kalemleri hediye edildi, Ela Kaya tarafından da miniklere masallar anlatıldı.
Silivri İstanbul Gönüllüleri; Ruken Avcı, Caner Baltacı, Tülay Taşkıran, Emre Bal, Selenay Kır ve Coşkun Alp, sahilde aileleriyle güzel havanın tadını çıkaran çocuklara eğlence dolu anlar yaşattılar.

BALTACI: TEK AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR BİR İSTANUL VE SİLİVRİ
Etkinlik sonrası Silivri İstanbul Gönüllüsü Caner Baltacı, gazetemize yaptığı özel açıklamada, “İstanbul'un en uzak ama en güzel ilçesi Silivri'mizde İBB ile Silivri Belediyesi eşgüdümünde böyle güzel etkinliklerin olması için çalışıyoruz. Biz İstanbul Gönülleri olarak Ekrem İmamoğlu başkanımızın dediği gibi '' İstanbul senin '' diyerek yola çıktık. Tek amacımız daha yaşanabilir bir İstanbul ve Silivri.
İstanbul'un unutulan ilçesi olmasını istemiyoruz. Bizim geleceğimiz olan çocuklarımıza bugün burada yapmış olduğumuz etkinlik gibi köylerimizde de buraya gelemeyen çocuklara böyle organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz. Kültür sanat, turizm, kadın aile, trafik, deprem ve tabi ki Silivri için en önemlisi tarım ile ilgili projelerimiz ile Silivri'yi daha yaşanılabilir bir hale getirme amacındayız.”
Haber Merkezi

YORUM YAP