Bulgaristan seçimleri için sandık

Bulgaristan seçimleri için sandık

24.03.2017 10:18:12

Bulgaristan vatandaşları 26 Mart 2017 tarihinde Pazar günü ülkelerinde yapılacak genel seçimler ile ilgili Türkiye genelinde açılan 35 sandıkta oy kullanabilecek. İstanbul ve Trakya'da açılacak sandık yerlerini sizin için araştırdık.

26 Mart 2017 Pazar günü Bulgaristan'da gerçekleştirilecek genel seçimlerle ilgili İstanbul bölgesinde oy kullanmak isteyenler için Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt, Bağcılar, Sultangazi, Başakşehir ve Kartal'da belirlenen adreslerde 8 seçim sandığı açılacak.

İSTANBUL'DA AÇILAN SANDIK YERLERİ
26 Mart Pazar günü seçmenlerin sandık iradelerini yansıtmalarını sağlamak adına destek olmak istiyoruz. İlçemize en yakın ve seçim sandığı açılacak bölgeler şunlar:
1.İstanbul Konsolosluğu (Ahmet Adnan Saygun Cad. No:34, Ulus/Beşiktaş)
2.Avcılar (Endüstri Meslek Lisesi, E-5 üzeri, Avcılar Merkez)
3.Esenyurt (Nusret Usta Bilgican İÖO, Küçük Ayazma Caddesi, 62, İstiklal Mahallesi, Kıraç/Esenyurt), 4.Bağcılar (Güneşli Orta Okulu Bağcılar Mahallesi, Koçman Caddesi, No:7, Güneşli)
6.Sultangazi (Cebeci Sultançiftiği İÖO, Cebeci Mahallesi, 2456. Sokak, No2/A)
7.Başakşehir (Prof.Ahat Andican Orta Okulu, Selçuk Caddesi No:1)
8.Kartal (Salih Tüzün İÖO Orta Mahallesi, Yalnız Selvi Caddesi, Çam Ağacı Sok, No:4 Soğanlı).
İzmit'te 5, Bursa'da 8, Manisa'da 1 ve Ankara'da da seçimler için sandık açılacak.

TRAKYA'DAKİ SEÇİM NOKTALARI
Trakya'da Çorlu'da 2, Ergene'de 2, Kapaklı'da 1, Lüleburgaz'da 1 (8 Kasım İlköğretim Okulu) ve Kırklareli'nde Soydaşlar açılacak olan 1 sandıkta oy kullanabilecek.

SABAH 07.00 AKŞAM 20.00 ARASI OY KULLANILABİLECEK
Oy kullanma işlemlerinin sabah 07.00 ile akşam 20.00 arasında gerçekleşeceği duyuruldu. Sandık açılması için önceden dilekçe vermeyen soydaşlar, seçim merkezlerinde bulunan formları doldurarak Bulgaristan kimlik veya pasaportlarıyla oylarını kullanabilecekler.
Haber Merkezi

YORUM YAP