Bulgaristan Göçmenleri piknik davetinde bulundu

Bulgaristan Göçmenleri piknik davetinde bulundu

1.08.2023 10:23:03

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, 06 Ağustos 2023 Pazar Günü Büyükçavuşlu Koca Çayır Piknik alanında düzenleyecekleri etkinliğe davet ziyaretlerini sürdürüyor.

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Ercan Çalışkan'ın başkanlığında, 6 Ağustos Pazar Günü düzenleyecekleri piknik etkinliklerine davet ziyaretlerini sürdürüyor.
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, İBB ve Silivri Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Sami Barlas, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, İş insanı Zeynep Eren'e davette bulunan yönetim, Şamiloğlu Kereste ve Yapı Malzemelerine Saray Aliminyum Silivri Bayiği Ergün Atağ'ya destekleri için teşekkür etti.
06 Ağustos 2023 Pazar Günü Büyükçavuşlu Koca Çayır Piknik alanında düzenlenecek etkinlikte Pop şarkı yorumcusu Donika ve Bulgaristan Deliorman'ın gür sesi Sıdıka Ahmedova sahne alacak.
Buket KARAHIZIR

 

YORUM YAP