Bülent Akan; “Aldığım sorumluluğun farkındayım”

Bülent Akan; “Aldığım sorumluluğun farkındayım”

27.02.2019 09:55:21

Silivrispor'un yeni teknik patronu Bülent Akan ayağının tozu ile çıktığı idmanın ardından yaptığı samimi açıklamalarında, Silivrispor'un ihtiyaçlarını ve beklentilerini çok iyi bildiğini ve bu doğrultuda da çalışmalarına başladığını bildirerek, taraftarların istedikleri Silivri'yi izleyeceklerini de bildirdi.

Silivrispor'da önceki gün resmi imzayı atarak takımı ile birlikte ilk kez idmana çıkan Bülent Akan ve ekibi Silivri Stadı'nda yaptırdığı ilk idmanında tüm oyuncularının performansını yakından takip etti. Silivrispor'un yeni teknik patronu Bülent Akan takımı çıktığı ilk idmanının ardından yaptığı açıklamasında; “Süreci görüyoruz, 7 maçta 2 puan toplamış bir takım var elimizde. İnanıyorum ki bu durum ve yaşanan süreç de takımın kalitesi ile şehrin vizyonu ile doğru orantılı bir olay değil. Farklı maçlar oynanmış ve farklı sonuçlar alınmıştır bu bizi ilgilendirmiyor. Geçmiş sürece bakınca oynanan oyun ve sahnelenen performanslar bizi sonuca götürmediğini gözlüyoruz. Öncelikle bu mantaliteden kurtulmamız ve kalan maçlarımıza odaklanmamız lazım.

KISA VADELİ GELMEDİM SİLİVRİ'YE

Silivrispor ve Silivri ile kısa vadeli bir düşüncemiz yok. Kısa vadedeki ilk ve tek hedefimiz ligi ilk 10 takımın arasında bitirmek olacaktır. Ondan sonraki süreçte de şampiyonluk olacaktır.

ENERJİSİ YÜKSEK İNSANLARIZ

Yeni bir sinerji yeni bir oluşum bizde bu süreçte takımımızı en üst seviyeye taşıyacağız. Güzel işler yapacağız, enerjimiz oldukça yüksek takımımızı en üst seviyeye hep birlikte taşıyacağız. Yönetim kurulumuz nezih insanlardan oluşuyor ve hepsinin istekleri ve beklentileri bir şehir güzel ilçe güzel, basınımız güzel destekler aynı şekilde devam ederse çok güzel işler yapabiliriz.

TEK BAŞIMA BEN BİR ŞEY YAPAMAM

Ben tek başıma bir şey yapamam bu ekip işi, bizde bunun bilincindeyiz. Belediye başkanından malzemecisine, basınından taraftarına kadar bir ekip işidir futbol. Lakin olayları kişiselleştirirsek yani ben yaptım ben istedim veya birilerine pay çıkarırsak bu ekip olayından çıkar ve sıradanlaşır. Sıradanlaşan hedefler de başarıya ulaşamaz.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Burada galibiyet de hepimizin, mağlubiyette hepimizin. Hepimizi bir takımız ve bu takımı da layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz. Silivri farklı durumlar yaşarsa da hepimiz kaybederiz. Biz bunun bilincindeyiz ve sorumluluklarımızı biliyoruz, ne yapacağımızı biliyoruz inşallah Mevla da bize yardım eder ve üst sıralara doğru da tırmanışımız başlar” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP