Bozoğlu: Silivri AK Partili belediyeyi çok özlemiş

Bozoğlu: Silivri AK Partili belediyeyi çok özlemiş

4.06.2018 12:03:28

Gazitepe'de gerçekleştirilen toplantıda köyler ve muhtarların hizmet beklentilerini masaya yatıran iktidar temsilcileri buluşmasını değerlendiren İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “İnşallah muhtarlıklarımızın ve mahalle sakinlerimizin bütün sorunlarına çare olacağız. Silivri AK hizmetleri çok seviyor ve AK Belediyeyi çok özlemiş” dedi.

 Gazitepe Mahalle iftarı sonrası, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Barış Çiftçioğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, İBB Muhtarlıklar Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı Bayram Ali Çakıroğlu, İSKİ Silivri Şube Müdürü Ruhi Şahin ve Silivri Mahalle Muhtarları bir araya gelerek köy hakları ve muhtarlıklarda yaşanan sorunlarla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

BOZOĞLU: SİLİVRİ AK HİZMETLERİ ÇOK SEVİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Silivri'mizin bütün mahallelerinde AK hizmetlerin izi var ve daha sırada bekleyen birçok proje ve hizmet söz konusu. İnşallah sizlerin de desteği ile muhtarlıklarımızın ve mahalle sakinlerimizin de bütün sorunlarına çare olacağız. Silivri AK hizmetleri çok seviyor ve AK Belediyeyi çok özlemiş” dedi.

  1. aliş aliş

    niye kayıp ettiğinizi sorgulamadan kayıp ettirenleri uzaklaştırmadan kazanamayacağınızı bilmeniz lazım

YORUM YAP