Bozoğlu, okul ihtiyaçlarını takibe aldı

Bozoğlu, okul ihtiyaçlarını takibe aldı

16.08.2018 10:48:54

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İBB Bakanı Mevlüt Uysal ve İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş ile irtibata geçerek, Silivri'deki okulların ihtiyaçlarını gidermek için harekete geçti.

Okulları ve başlayan çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, konuyla ilgili “Yaklaşan yeni eğitim öğretim dönemi için Silivri'de bulunan okullarımızın daha temiz ve verimli bir şekilde çocuklarımıza eğitim vermesiyle ilgili İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığımızı harekete geçirdik. Okullarımızın bakım ve onarımına başladık. Okullarımız tarafından talep edilen boya, mantolama, zemin tadilatları, tuvalet tamiratları, dış cephe boyamaları, elektrik arızaları gibi bir çok soruna yerinde müdahale edilmeye başlandı. Okullarımız için bizlere her türlü desteği veren İBB Bakanımız Mevlüt Uysal ve İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanımız Osman Savaş'a Silivri'miz adına çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

  1. oya oya

    vitrinlere oynayacağınıza milli eğitimin hizmet araçları başka ilçelere adam taşıyor sorsan herkes müslüman kul hakkına gelince ses yok

YORUM YAP