Bozoğlu: Ne yaparsak yapalım mutlu olmayacak bir cenah var!

Bozoğlu: Ne yaparsak yapalım mutlu olmayacak bir cenah var!

17.03.2022 13:08:28

AK Parti Danışma Meclisinde konuşan İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, görev süresi içinde Silivri'ye kazandırılan Hükümet yatırımlarını anlattı. “Hizmet ederek birilerini rahatsız etmeye devam edeceğiz” diyen Bozoğlu'nun eleştiri oklarından İBB ve CHP Silivri Başkanları da nasibini aldı.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Danışma Meclis toplantısı Mutlu Bozoğlu Başkanlığında, 24. Dönem Milletvekili Gülay Dalyan, İl Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Fatih Coşar İl Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Yusuf, Akın Bayram, Yasin Yıldız, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu katılımcıları selamlayarak sözlerine başlarken üyeler, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını özel olarak hitap etti.

24 Haziran 2018 genel seçimlerinden kısa bir süre önce göreve geldiğini belirten Bozoğlu, “Silivri tarihinde dünden bugüne, siyaseten takip ettiğim dönemde çok fazla hizmet geldi ve işler yapıldı emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Lakin 24 Haziran seçimlerinden sonra ortalama 4 yıllık süre içinde Silivri'ye neler yapılmış, AK Parti Hükümeti Silivri'ye ne kadar yatırım kazandırmış bakalım” dedi ve sırasıyla Tarihi Mimar Sinan Köprüsü ile Tarihi Kısa Köprü açılışları, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Binası, Selimpaşa Polis Merkezi, Değirmenköy Stadı ve İçişleri Bakanı talimatı ile yerleştirilen 17 hareketli toplamda 134 ve 43 adet lokasyonda MOBESE kamera sistemini anlattı.

SPORDA YENİ YATIRIM SİNYALİ

Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun talimatı, Spor Toto aracılığı ve Silivri Belediyesi işbirliği ile tamamlanan Yüzme Havuzu, hayata geçirilen yüksek maliyetli Devlet Hastanesi Enerji Verimliliği projesinden söz eden Bozoğlu, “Çok kısa zaman içinde yeni heyecan verici konular gelecek” diyerek müjde vermeyi de ihmal etmedi.

“Silivri TOKİ'nin inşa edilen 1500'ye yakın konutu yakında sahiplerine teslim edilecek” diyen Bozoğlu, bunun içindeki okul ve cami yatırımları olduğunu da belirtti.  

“EN ÇOK EĞİTİM YATIRIMI ALDIK”

“24 Haziran'dan sonra en çok yatırımı eğitim alanında aldık” diyen Bozoğlu, Silivri Ortaokulu'nun 48 derslik, 1200 öğrenci kapasiteli olarak yenilendiğini, Çeltik İlkokulu'nun 8 derslikli olarak 1,5 yılda yapılıp teslim edildiğini ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 24 derslikli olmak üzere bölgemize kazandırıldığını paylaştı. “Anadolu Masal Evi projesine 59 sınıf, 1766 öğrenci katılım gösterdi. Büyük Sinekli Doğa Okulu atıl vaziyette yıkılacakken tamiratı yapıldı, Büyük Kılıçlı Özel Eğitim Merkezi hizmete hazırlanıyor, Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Hasan Sabriye Gümüş Lisesi'nin güçlendirmeleri yapıldı, Emre Sarıtaş İmam Hatip Lisesi 22 derslikle hizmete açıldı” diyen Bozoğlu, “8 okulda 11 bina içinde 22 derslikli anasınıfları oluşturuldu.  Çalışan anne babaların çocuklarını bırakabileceği okular kazandırıldı. Anaokul oranımız %50 civarındaydı %85'lere çıktı hedef %100” bilgisini iletti.

“Hızlı anlatıyoruz basit gibi görünüyor ama çok önemli çalışmalar maliyeti de oldukça yüksek” diyen Bozoğlu, devam eden projeler ile sunumuna devam ederken “ “Silivri'ye ne yapıldı ki?” diyenlere cevap bunlar” ifadeleri ile Hükümet Konağı Projesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü binası temellerinin en kısa süre içinde atılacağını söyledi. “Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu depremde hasar gördü bitti teslim edilmek üzere 16 derslikli eğitim kurumumuz” notunu da paylaştı.

“GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR YATIRIMLAR TAMAMLANIYOR”

4 yıllık İlçe Başkanlığı döneminde Silivri'ye AK Parti Hükümetinde kazandırılan yatırımlar arasında devam edenleri anlatan Mutlu Bozoğlu, “Göz açıp kapatıncaya kadar yatırımlar geliyor bu hizmetleri çok bekledik, Allah bize, sizlere nasip etti…” dedi.

“DIŞARIDA NE DENİLDİĞİ DEĞİL NE YAPILMASI GEREKTİĞİNİN KONUŞULDUĞU BİR TEŞKİLAT OLDUK”

Bozoğlu, Mimar Sinan TOKİ İlkokulu ve Millet Bahçesi'nin de hayata geçecek Hükümet Projeleri olarak paylaşırken, “Bu işler bizim rahat etmemiz için değil bizden sonra gelecek nesiller kullanılsın için yapıldı ve yapılıyor. Silivri'deki teşkilatımız mutluluğun, saadet, huzurun merkezi. Bu kadar yatırım ve hizmet bölgemize içte birlik, beraberlikle, çok çalışarak yapılıyor. Dışarıda ne denildiği değil ne yapılması gerektiğinin konuşulduğu bir teşkilat olduk.

“İŞİMİZ VAKTİMİZDEN ÇOK”

İşimiz vaktimizden çok. O kadar çok işimiz var ki vaktimiz yetmiyor. Sorunların çözümü, müreffeh bir Silivri ve saha hakimiyeti için çalışıyoruz. Siyaset üretmek, hizmet getirmek asıl görevimiz” dedi.

İMAMOĞLU VE ESEN'İ HEDEF ALDI

Partinin Danışma meclisinde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Hükümet yatırım ve hizmetlerine geniş bir pasaj ayırdıktan sonra İBB Başkanı ve CHP İlçe Başkanlığına da birer parantez açtı: “Üç yıl içinde İBB'nin Silivri'ye yaptıklarını düşünelim. Fazla bir şey söyleme şansımız yok çünkü yapılan yok. Selimpişa'da bir kreş var yerini belediyemiz verdi meclis üyelerimiz onayladı. Başkanımız da öncülük yaptı. Teşekkür ederiz Silivri'ye yapılan için. Arsa üzerine yapılan binadan daha değerli. Yani bu hizmeti İBB'nin ilçemize yapması için Silivri Belediyesi daha çok verdi.

Kiptaş 3 ile ilgili ağladılar, “Rüzgarımızı kesmeyin, güneşimizi kapatmayın” dediler anahtar teslimini yaptılar. İl Başkan Yardımcımızın ifade ettiği gibi; Melen Çayından biz suyu getiriyoruz onlar musluğu takıyorlar.”

Kiptaş 3'e bir sürü laf söyledikten sonra Kiptaş 4'ü de kendileri yaptılar,  Allah razı olsun. Ama onlar Toki konutlarını görmediler!

Selimpaşa'da battı çıktı projesi var. Uzun süre inşaat halinde kaldı. İnşaat başladı devam ediyor inşallah biter. Ama AK Parti döneminde başlatıldı. Sadece durdurdu ve uzattılar.

Hükümet yatırımlarını anlattık bir de İBB'in yaptıklarını göz önünde bulundurup kıyaslayın!

Silivri'nin iki yakasının bir araya getirecek çalışmalar devam ediyor. Netleşmiş bir proje yok, taslak üzerinden ilerliyor çalışmalar. Biz karşınıza çıktığımız konusunda net olmak istiyoruz. Ulaştırma Bakanımızla önümüzdeki hafta bir görüşmemiz var. İnşallah güzel neticeleri kısa süre içinde paylaşırız.

“AK PARTİ SÖYLERSE YAPAR”

Silivri'ye yapılan yatırımlar ortada. AK Parti ne söylerse yapar. Yaptıkları yapacaklarının teminatı ve ne söylüyorsa doğrudur.

“İMAMOĞLU'NUN İSTANBUL'DA İŞİ YOK!”

İBB Başkanı İmamoğlu'na gelince… Silivri'de depremde, İstanbul'da selde yoktu! Çünkü İstanbul'da işi yok! Bu adamın işi İngiltere, İtalya konsolosu vs ile. Farklı yerler ve işlerle meşgul. Cumhurbaşkanı adayı nasıl olurum, nereden olurum bunların peşinde…”

“AĞABABALARININ ÖNÜNE KÜLAHIMI KOYDUM…”

“Biz Silivri'de hizmete devam edeceğiz…” diye sözlerini tamamlamadan önce Bozoğlu, CHP İlçe Başkanlığı tarafından asılan afişlere de göndermede bulunarak “Ben konuşursam benim üslubum ağır olur” dedi ve “Ben bunların ağa babasının önüne külahımı bıraktım bunların eline dondurma külahı veririm” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Resim altı

“2023'E EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

İstanbul ve Türkiye hedeflerine dikkat çeken Mutlu Bozoğlu, partinin danışma meclis toplantısında şöyle mesajlar verdi:

“Yerel Yönetimler gündemli ilçe danışma Meclisimizi gerçekleştirdik. 2023 hedeflerimize giden yolda, birlik beraberlik ve kardeşlik şarkılarını, her zamankinden daha gür bir sesle söylüyoruz. Her gün, azmini ve inancını yeni baştan tazeleyen Silivri Teşkilatı olarak, 2023'e emin adımlarla ilerliyoruz.

İstanbul sevdası nedir bilmeyen, sürekli yalan söylemekten başka bir hüneri olmayan bu karanlık parantezi bir daha açılmamak üzere kapatacağız.

“GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER!”

Kıt akıllarıyla AK Parti'ye ömür biçmeye çalışanlar, nasıl bir şahlanışla geldiğimizi yakında görecekler. Geldikleri gibi gidecekler!

Silivri teşkilatı olarak, bütün kademelerimiz ve birimlerimizle tarihi sorumluluğumuzun şuurunda, bütün benliğimizle Liderimiz, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve bu kutlu davanın yolundayız ve yolunda olmaya devam edeceğiz inşallah.”

 

 

 

YORUM YAP