“Biz vatandaşın sırtına yük bindirerek yatırım yapmadık”

“Biz vatandaşın sırtına yük bindirerek yatırım yapmadık”

29.09.2017 10:58:52

Demokrat Partinin hizmet, siyaset ve yönetim misyonunu günümüzde de gururla temsil ettiklerini belirten Halide Avlu, AK Parti'nin ülkeyi yönetemediğini söyledi.

Hürhaber Gazetesini ziyaret eden Halide Avlu, Demokrat Parti ve ülke siyasetindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

AVLU: ZARİF BİR KARŞILAŞMA VE BİRLİKTE ANMA OLDU
17 Eylül'de Merhum Adnan Menderes anısına yapılan anma töreninde Meral Akşener'in de katılmasını yorumlayan Avlu, “Meral Hanım, DYP döneminde bizim milletvekilimiz ve bakanımızdı biliyorsunuz. O gün de İl Başkanlığında Genel Başkanımız ile yaptığımız toplantıdan sonra bizler kabristana geçtik. Genel Başkanımız Gültekin Uysal'ı beklerken, Meral Hanım geldi ve o da bizimle beklemeye başladı. Tabi biz orada evsahibi konumunda sayılırız. Görüştük, Genel Başkanımız gelene kadar sohbet ettik. Daha sonra Başkanımız bir konuşma yaptı, Meral Hanım “Genel Başkanımızın konuşması üstüne benim bir şey söylemem doğru değil” diyerek çok zarif bir şekilde devrandı. Birlikte Merhum Adnan Menderes'i andık, ruhuna dualar okuduk” dedi.

“BİZ YATIRIMLARI VATANDAŞIN SIRTINA YÜKLEMEDİK”
Demokrat Parti gibi ülkemize büyük hizmetleri dokunan siyasi anlayışın bayrağını taşımaktan büyük onur duyduğunu belirten Avlu, “Örneğin bizim iktidar dönemimizde yapılan yolları halkımız hala ücretsiz kullanıyor. Büyük yatırımlarımız söz konusu… Bunlar yapılırken halkımız asla mağdur edilmedi. Vatandaşın sırtına yük bindiren yatırımlar yapmadık biz. Bugünkü iktidar anlayış ise malum” diyerek temsil ettikleri iktidarın hizmet anlayışı ile bugünkünü karşılaştırdı.

“AK PARTİ BU ÜLKEYİ İYİ YÖNETEMİYOR”
Eğitimden, sağlığa yaşanan olumsuzlukları örnekleyen Avlu, “AK Parti bu işi yürütemediğini artık kabul etmeli. Ülkeyi ve insanlarımızı daha da zora sokmadan, yönetim sorumluluğunu daha ehil kişilere bırakıp, çekilmeli” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP